Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keményvonalas csúnya srácok! Betelt már nálatok a pohár, feladtátok a csajozást, vagy még próbálkoztok?
10 éve aláznak a lányok és röhögnek rajtam, de még mindig nem adtam fel. Nem vagyok normális lehet...
csúnya F/28
A fenébe is már ezzel, háborút kellene indítanotok nektek, csúnya srácoknak.
Nem értem, miért nem fogtok össze, választotok egy vezetőt, és mint a rómaiak hódító útra indultok. Egyszerűen szarjátok le a világot, úgysincs veszteni valótok.
Sajnos Balázska már eltűnt az oldalról, így nincs, aki összekovácsoljon benneteket, de ettől még tehetnétek valamit.
Már egy jó ideje, igen elegem lett az egészből. Feladtam,mert egyetlen nőt sem érdekeltem igazán eddig sem. Pedig normálisan öltözködöm,adok is magamra, egész jól keresek is.
Senki nem gondolná rólam alapból ezeket, mert nem vagyok extrém csúnya, csak szimplán nem jóképűnek születtem...
De soha életemben egyetlen egy eset nem volt,amikor azt mondta volna egy nő is nekem, hogy jól nézel ki, vagy bármi hasonló. Sok éven át küzdöttem, fejlesztettem magam,odamentem hozzájuk stb. Semmi eredménye nem lett,csak lekoptattak/megaláztak...
27/F
oké, szóljatok, ha megindultok és minden szépfiút vagy normális külsejű fiút kinyírtok, mert akkor elbújok :D
nézd normális a külsőm, de nem volt még kapcsolatom, magam miatt, de élni szeretnék még :D elősször fejben szeretnék felnőni, aztán élni egy jót :D
szóval kérlek jelezzétek hogy indultok, mert akkor elbújok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!