Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt siránkozó alacsony, csúnya pasik miért nem próbálnak meg youtube vloggerek lenni?
2019. márc. 10. 22:02
2/9 anonim válasza:
látom te is nézed dancsót
ritka irritáló kis majom
3/9 anonim válasza:
ez neked jó csaj?lol
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem olyan pénzesek, mint ő... :D Ugyan nem vagyok siránkozó alacsony, csúnya pasi, de az a lakás, amiben az első videó készült, 1 havi fizumból nem jönne ki.
Amúgy nem tudom, hogy miről beszélünk, de starity szerint 175 centis a srác. Én 176 vagyok. Ez az átlag...
6/9 anonim válasza:
Már nem azért hogy vitatkozzak de Dancsó 187 cm 😂 szerintem nem rá gondolt a kérdező
7/9 anonim válasza:
Az alacsony férfiak körében 170 alatt van .. De sokan nem értik lehet valaki 2 méteres is ha bűn ronda férfi..
8/9 anonim válasza:
1
Dancsó csinált erről a srácról egy videót most, gondolom az ihlette a kérdezőt. Senki sem beszélt Dancsó magasságáról
2
Dancsó biztos nem 187 cm, láttam az allee-ban és maximum 175 centi körül lehet.
9/9 anonim válasza:
Ha neked ez jó csaj, akkor nyugi, ilyet bárhol, bármikor össze lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!