Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keményvonalas csúnya pasik! Ti feladtátok már a csajozást vagy még próbálkoztok?
16-25 között udvaroltam aktívan, gyakorlatilag a befektetett energia 1 % a se jött vissza. Nem érte meg.
25 éves koromtól nagyon takaréklángon égek, igazából már kerülöm a nőket.
F/29
Én már nem kényszerből csinálom, hanem egyfajta szórakozásból.
Ezt úgy kell érteni, hogy ha valaki szóba elegyedik velem, annak nyilván örülök, de ha nem, akkor sem fogok depresszióba zuhanni, mert aki nem méltat válaszra, az nem érdemel meg engem és az én figyelmem.
Ezen kívül sok minden mást csinálok szabadidőmben, ami feldob, örömet okoz, és feledteti velem a párkapcsolatbeli melléfogásokat.
Küldhettek nekem képet, keményvonalas csúnya pasik.
20/l
Én már rég feladtam. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy ahhoz, hogy nálam csúnyább legyen valaki, betegség vagy baleset szükséges.
A 6-osnak ne küldjetek képet, itt a lányok azért kérnek képet a csúnya pasikról, hogy röhögjenek vagy lejárassanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!