Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak ennek még időt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak ennek még időt vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást, de csak látásból, mivel egy helyen edzünk. Azt mindig éreztem, hogy tetszem neki, ahogy nézett, teljesen egyértelmű volt. Aztán odajött, beszéltünk is, majd messenger-en elhívott találkozni.

Ami fura volt, hogy nem adta meg a telefonszámát, semmi.

A másik érdekes dolog, hogy nagyon menőnek állítja be magát, jómódúnak, de amikor gondolkodtunk, hova lehet elmenni enni, nem jelezte, hogy gyere, autóba be, elviszlek egy normális helyre. Valamiért annyira ragaszkodott, hogy helyben, holott itt csak 2 opció van. Még meg is jegyezte, ez egy porfészek. A színháznál ugyanez. Itt szinte semmi előadás, de nem hív el máshova, pedig nézné ő is.

Nekem tényleg nincsenek nagy igényeim, de azt érzem, vagy semmi pénze vagy nem költene ránk, pontosabban rám.

tegnap 15:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Számát nem adja meg? Milyen ismerkedés ez?
tegnap 15:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg van párja csak kitekinget.

Nem kell vele foglalkozni.

tegnap 15:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az red flag, hogy menönek meg jómódúnak állítja be magát. Nem szeretem a dicsekvö embereket. Föleg így, hogy a tettek nem is ezt mutatják.

Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy hogyan viselkedik. A viselkedés soha nem hazudik.

tegnap 15:19
 4/21 A kérdező kommentje:
Valamit megéreztem én is, nem tetszik az egész.
tegnap 15:19
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Nincs kedve kenyszerkajáláshoz meh szinházhoz.
tegnap 15:20
 6/21 A kérdező kommentje:

Velem amúgy kedves, udvarias, ölelget, csókol.

Ő akarta mindegyiket.

tegnap 15:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a degradáló szöveg is, hogy porfészek, de azért mégis oda ül be veled, hát...ha már most nem tetszik, akkor hagyd, késöbb csak rosszabb lesz.
tegnap 15:26
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen, valami ilyesmit mondott, de lehet, csak miattam, mert tudja, hogy világlátott ember vagyok, de amúgy ő is.

Csak elmegy vele az időm.

tegnap 15:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Negatív, pesszimista lehúzos embernek tűnik. Ez is sz*r, az is sz*r… de megse mozdítaná magát, hogy valami normális programot kitalálni. Nekem olyan tutyimutyinak tűnik.
tegnap 15:51
 10/21 A kérdező kommentje:

Amúgy élsportoló, szóval annyira nem lehet tutyimutyi, de van igazság abban, amit írsz.

Kidobom rövid úton.

tegnap 15:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!