Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-el újrakezdeni mennyire "jó ötlet "? Férfi meg tud változni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja randiztam valakivel. Azért is lett vége mert nem tetszett a "stílusa". Azt mondta megváltozott, szeretné újrakezdeni.tegnap 20:49
1/9 anonim 

válasza:

Hát előbb bizonyítania kéne és nem párkapcsolatba fogni vele bár én nem adnék neki esélyt egyáltalán.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogy bizonyítson pl?
tegnap 21:01
3/9 A kérdező kommentje:
Ilyet írt pl:
Ha ezen múlik akkor nem magyaràzok bele semmibe.
tegnap 21:23
4/9 anonim 

válasza:

Mi az, hogy a stílusa? Mi nem tetszett benne? Pár hónap alatt nem változik amúgy senki, de jó lenne konkrétumokat tudni.
5/9 A kérdező kommentje:
Pl többször is volt gúnyos beszólása. Meg okoskodott pl. Azt mondta megváltozott, nem lesz ilyen.
tegnap 21:44
6/9 anonim 

válasza:

Hát szerintem ha már randizós időszakban sem tudja kontrollálni magát, akkor kétlem, hogy annyira meg tudna változni pár hónap alatt. Szerintem csak le akar varrni (vagy ha már szexeltetek, akkor még párszor, lehet nem jött neki össze más), normális esetben amikor két ember randizik, akiket tényleg érdekel a másik és kedvelik, akkor magától jön, hogy figyelmes, kedves legyen az ember. Ha ő ilyen gúnyos, flegmázós, stb, akkor fixen nem érdekled, csak kell neki valami csaj.
7/9 Noren1989 

válasza:

Csak már nagyon viszket a oöcölő hegye, ennyi az egész.
Ezek jellemvonások, Babám. Éppúgy nem lehet levetkőzni, mint a te butaságod.
8/9 A kérdező kommentje:
7es: nem vagyok buta.
tegnap 22:07
9/9 anonim 

válasza:

,,A jellem nem változik meg soha. Azt csak emberek szeretnék hinni, hogy majd alakul. De ez nem így van. Aki egyszer szemét volt magával, az szemét lesz másodszor is, ha megteheti.”
- Náray Tamás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!