Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet újrakezdeni?
Sziasztok! 4 évig voltam együtt a barátommal, az első nagy szerelem volt mind a kettőnknek. 8 hónapja szakítottunk, azóta volt egy rövidebb kapcsolatom, de annak hamar vége is lett. Ő az az ember, aki mellett teljesen önmagam lehetek és továbbra is nagyon fontos nekem. Nagyon ritkán szoktunk beszélni, ő sincs még rajtam teljesen túl. Az a baj, hogy vele tudom elképzelni a jövőmet.. Azért szakítottunk, mert még éretlen volt és ez egyre több konfliktust okozott. Ő ujrakezdené, én pedig érzem, hogy ő az igazi, de nem vagyok biztos az újrakezdésben. Közben pedig félek, hogy a képbe jön egy másik lány és akkor tényleg mindennek vége.
Szerintetek mit kéne tennem?
22/L
"Azért szakítottunk, mert még éretlen volt és ez egyre több konfliktust okozott."
Persze, mosdasd csak magad. Már rá terelsz minden hibát, pedig az irományod alapján te sem vagy túl érett. Érdekes, ő neked az igazi, de mégsem okozott gondot, hogy röpke 8 hónap leforgása alatt képbe jöjjön nálad egy másik pasi és kapcsolatba lépj vele.
Sosem szerettem amikor valaki szentelt tejjel szoptatott, magasztos terézanyának próbálja beállítani magát aki csak a körülmények ártatlan áldozata.
Én sem látom sok értelmét újrakezdeni. Akkor van értelme újrakezdeni, (esetleg több év után is), ha a két fél átbeszéli a dolgokat, elemzi, átrágja, levonják a megfelelő tanulságot. Nálatok ez szerintem nem történt meg, ugyanabba az élethelyzetbe kerülnétek vissza még egyszer.
Szerintem csak nemigen akaródzik tartósan kikerülni a komfortzónátokból.
Ilyen helyzetben nem kezdeném újra.
5. válaszoló köszönöm szépen a normális választ :)
1. Nem állítottam én be semminek magam :DD a kedves hangnemet pedig köszönöm :) nyilván egy kapcsolat két emberen múlik, de leginkább ez volt a probléma, hisz így nem tudtam "fejlődni" benne
Én a helyedben hagynám, még fiatal vagy. Azért ragaszkodsz ennyire hozzá mert még nem voltál mással, ő neked az első. Erről eszembe jut egy híres mondás:
"Anno amikor a kis Hans Jürgen beült a Wartburgba, az volt számára a világ legjobb autója, mivel előtte még soha nem volt másik autóban. Viszont öregkorára, a sok évtizedes tapasztalatának köszönhetően az idők során rájött, hogy a Lexus sokkal jobb gépjárműveket gyárt, mint gyermekkori kedvence, a Wartburg."
Theodor Morell (Birodalmi spriccmester) // Adolf Hitler személyi orvosa
Ő az az ember, aki mellett teljesen önmagam lehetek és továbbra is nagyon fontos nekem."
Az a baj, hogy vele tudom elképzelni a jövőmet"
Ő ujrakezdené, én pedig érzem, hogy ő az igazi,"
de nem vagyok biztos az újrakezdésben"
Ne haragudj, de most akkor ha erzed, hogy o az igazi, akkor mi az oka, hogy nem vagy biztos az ujrakezdesben? Sajat magadnak mondasz ellen.. Ha szereted akkor egy uj eselyt meger.
Mi értelme lenne újrakezdeni? Van bármi, ami alapján most máshogy lenne, jobban működne, mint először?
A megérzéseket hagyjuk, meg az "ő az igazi" mellébeszélést. Ezek gyakran tévesek, félrevezethetnek, nem szabad ezek alapján dönteni. Gondolkodj racionálisan. Szóval, pontosan miért működne ezúttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!