Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet újrakezdeni az 5 évvel ezelőtti exemmel?
18 évesen Ő volt nekem az első férfi az életemben minden szempontból, viszont igazából csak 1 nyárig tartott a románc, mivel én felkerültem Budapestre egyetemre, mondjuk én akartam így is folytatni, viszont Ő neki sok volt a távol töltött idő, meg már 30 évesen inkább olyan kapcsolatot preferálna, ahol több az együtt töltött idő szóval végül is szakítottunk.
Azóta végeztem az egyetemen, és újra itt vagyok vidéken, és mivel találtam egy eléggé jó munkát is, ezért egy ideig itt tervezek maradni, szóval letöltöttem a Tindert, hogy hátha beakad valami, megláttam az exem, igazából leírta a profiljába is, hogy tartós szexpartnert keres, picit gondolkoztam, hogy merre húzzam, gondoltam alszok rá egyet, viszont reggelre már írt messengeren, hogy látja, hogy fent vagyok Tinderen, és,hogy gondolta akkor ír nekem.
Nem tudom mitévő legyek őszintén szólva, tudom, hogy az az alapszabály, hogy exekkel ne kezdjünk, meg már egyszer szakított velem, viszont jónap jó pasi, ismerem is, szóval nem tudom :D
Egy próbát megér. Azon múlik az egész hogy mindkét fél akarja.
A szöveg alapján nem feltétlen haraggal váltatok el, szóval akár ugyanott is folytathatjátok ahol abbamaradt anno.
Bocs hogy heteroként idepofátlankodtam de szerintem ez identitástól független kérdés volt a részedről és így próbáltam identitástól függetlenül (szerintem) helyesen válaszolni
StevenUpnak igazat adok.
Amúgy ezek a "szabályok" akkora hül.eségek... azért mert valaki így gondolta, nehogy már "szabály" legyen.
Egyáltalán nem baj hogy heteróként válaszolsz, szerintem ez jó dolog.
Én is szoktam néha heteró kérdésekre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!