Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak ennek még időt vagy hagyjam az egészet?
Régebb óta ismerjük egymást, de csak látásból, mivel egy helyen edzünk. Azt mindig éreztem, hogy tetszem neki, ahogy nézett, teljesen egyértelmű volt. Aztán odajött, beszéltünk is, majd messenger-en elhívott találkozni.
Ami fura volt, hogy nem adta meg a telefonszámát, semmi.
A másik érdekes dolog, hogy nagyon menőnek állítja be magát, jómódúnak, de amikor gondolkodtunk, hova lehet elmenni enni, nem jelezte, hogy gyere, autóba be, elviszlek egy normális helyre. Valamiért annyira ragaszkodott, hogy helyben, holott itt csak 2 opció van. Még meg is jegyezte, ez egy porfészek. A színháznál ugyanez. Itt szinte semmi előadás, de nem hív el máshova, pedig nézné ő is.
Nekem tényleg nincsenek nagy igényeim, de azt érzem, vagy semmi pénze vagy nem költene ránk, pontosabban rám.

Én most ha kifizetek mindent a havi béremből, lakás, számlák, félrerakás, étel, etc...és kemény 25 ezer forinttal sanyargatom magam minden hónapban, hogy tessék "én" ez költőpénz.
Ez az összeg elég lenne egyébként kérdező? Éreznéd, hogy költök rád?
De most semmi cinizmus, semmi kötekedés, én is kíváncsi vagyok!
Ha nekem 25 ezrem van egy hónapban amit elkölthetek bármire ami szórakozás és elhívok egy lányt randizni...belefér egy mozi ha mindent fizetek, meg talán még 1 olcsó színházjegy is 2 főre, akkor az egy lánynak elég pénz és ebből érzi, hogy "költ rám a férfi" ?
Tudom tudom, azért nézik a lányok, hogy költsünk rájuk, mert ha nem hív meg az első randikon sem, akkor mi lesz később és 5 év kapcsolat alatt sem bír majd meghívni egy fene gyrosra se (később már inkább fog egy pasi költeni és meghívni bármire is, mint az első 2 hónapban, csak megjegyzem)
És manapság vajon sok pénze van egy 20 évesnek? vagy egy 30 évesnek? Mennyit költsön az ember havonta, hogy szórakozzon? Egyáltalán a nők elköltenek valamennyit egy hónapban a randipartnerükre?
Abba még bele se gondoltam, hogy ezt a 25 ezret magamnak szántam, hogy "boldogabb legyek" kicsit, erre úgymond ha randizni akarok az egész elmegy és még kevés is, illetve még csak nem is vettem magamnak valamit, mondjuk egy legószettet vagy mittudomén.
Ne sértődjön meg senki lécci, de válaszoljon aki szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!