Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak ennek még időt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak ennek még időt vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást, de csak látásból, mivel egy helyen edzünk. Azt mindig éreztem, hogy tetszem neki, ahogy nézett, teljesen egyértelmű volt. Aztán odajött, beszéltünk is, majd messenger-en elhívott találkozni.

Ami fura volt, hogy nem adta meg a telefonszámát, semmi.

A másik érdekes dolog, hogy nagyon menőnek állítja be magát, jómódúnak, de amikor gondolkodtunk, hova lehet elmenni enni, nem jelezte, hogy gyere, autóba be, elviszlek egy normális helyre. Valamiért annyira ragaszkodott, hogy helyben, holott itt csak 2 opció van. Még meg is jegyezte, ez egy porfészek. A színháznál ugyanez. Itt szinte semmi előadás, de nem hív el máshova, pedig nézné ő is.

Nekem tényleg nincsenek nagy igényeim, de azt érzem, vagy semmi pénze vagy nem költene ránk, pontosabban rám.

tegnap 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem vagy benne 100%-ig biztos, akkor találkozz vele még egyszer és dönts azután. Hátha csinál valami olyat, ami aztán végérvényesen ide vagy oda billenti a mérleg nyelvét.
tegnap 15:58
 12/21 A kérdező kommentje:

Azt mondod?

Mi változna?

tegnap 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet megadná a számát :D

Nincs ennek az egésznek értelme.

tegnap 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor találkoztatok eddig?
tegnap 16:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Szerintem sincs, ez egy semmi.

tegnap 16:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Kétszer találkoztunk.

De mindenhova gyalog mentünk, ez olyan kisiskolás szint.

tegnap 16:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akkor csak szórakozni akar veled és nem akarja kimaxolni a randit. Úgy van vele beéred ezzel is, úgyis ő milyen vagány pali.
tegnap 16:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ami fura volt, hogy nem adta meg a telefonszámát, semmi."

Valószínű, hogy vagy nem egyedülálló, vagy valami más fontos dolgot igyekszik titkolni előled.

(Nekem is van olyan ismerősöm, aki élettársi kapcsolatban még társkeresőn is fent van, és nekem is próbálta csapni a szelet úgy, hogy tudom, hogy más nővel él együtt 10 éve.)

tegnap 16:51
 19/21 A kérdező kommentje:

Pontosan ezeket gondolom magam is, tök megalázó ez :(

tegnap 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a megèrzèsed nem csak:ez egy gyökér...
tegnap 17:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!