Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, össze jönnétek egy 41...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, össze jönnétek egy 41 éves pasival aki több milliárdot nyert a lottón?

Figyelt kérdés

Kinézetre átlagos, viszont célja, hogy újra formába lendüljön ezért vett egy házat medencéve, tenisz pályával , konditeremmel, szaunával, külön masszázs szoba...

Káros szenvedélye mint alkohol, cigi, drog nincsen.

Az egészséges életmód híve.

Talán egy gond van csak, hogy szereti a csinos lányokat.

Benne van a pakliban, hogy néha félre megy.

Bulizás vagy barátokkal találkozás havonta kb egyszer.

Ezen kívül célja a nyelvi diplomák megszerzése. angolul tud, de még nincsen róla papír és tisztességes úton akarja letenni a vizsgát és nem úgy, hogy megveszi a papírt mivel a tudást akarja.

Második nyelvnek a Hollandot választaná.

Egyébként szeret segíteni az őszinte, jóindulatú embereknek és támogatni őket a céljaikban.

Titeket is támogatna a céljaitokban és segítene elérni azokat. Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el.

Ilyen feltételek mellett válalnátok vele kapcsokatot?

ma 13:45
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%
Nem, én is elvárom a megbízhatóságot
ma 13:51
 2/44 anonim ***** válasza:
93%
Szóval félrekúr, de a párjától elvárja a megbízhatóságot? :D Igazi főnyeremény.
ma 13:53
 3/44 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán értem, milyen kapcsolatot? Hiszen szexelne másokkal.

Nyilván alkalmit/kötetlent igen, de ez így nem elég hozzá. Legyen szimpi és vonzzon szexuálisan, gerjedjek be tőle. Ha ez megvan, akkor a többi már lényegtelen, nem a medencéjével szexelek. Szóval csak annyira vállalnám be, mint pénz nélkül. Ha alapvetően bejön, akkor jó bárhogy, ha nem, akkor nem. Nekem nem bejövős az egészséges életmód és szerintem taszító, ha valakinek ehhez medencét kell vennie, szerintem ez látszatintézkedés.

ma 13:57
 4/44 anonim ***** válasza:
88%

Minden nő álma egy ilyen. :D

Azon kívül hogy szétcsalna mit nyernék ezzel a kapcsolattal? :D

ma 13:58
 5/44 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg igazi főnyeremény egy ilyen pasi. Ja, nem 🤣
ma 13:58
 6/44 anonim ***** válasza:
92%

Nem vállalnám, mert nyilvánvalóan alsóbbrendűnek gondolna engem. Tőlem elvár dolgokat, amiket magára nézve nem gondol kötelezőnek.

Szerencsére nem kell komolyan elgondolkodnom a kérdésen, mert egy milliárdos pasi sokkal felsőbb kategóriájú, fiatalabb nőt választana, mint én :D

ma 13:59
 7/44 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg nyertél akkor csak regiszrálj fel puncsra és írd ki, hogy milliárdokat nyertem a lottón és most keresek egy lányt aki 2 lábon járó organikus atm-ként használna.
ma 14:00
 8/44 A kérdező kommentje:

4#

Nem csalna szét.

Mit nyertél?

1. Egy gyönyörű házban élnél kiváló körülmények között.

2. Támogatná a céljaidat gyerek, tanulás, fitness stb..

3. Utazások amiket nem te fizrtnél..

ma 14:07
 9/44 anonim ***** válasza:
94%

"Benne van a pakliban, hogy néha félre megy"

vs

"Nem csalna szét."

Most akkor melyik?

ma 14:09
 10/44 anonim ***** válasza:
86%
Mi az hogy nem csalna szét, hat benne van a kérdésben? Inkább fizetem magamnak ezeket továbbra is de engem ne nézzenek hülyének
ma 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!