Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy nőből million lady, magyarul luxusfeleség?
Légy gyönyörű, igényes, ismerkedj idősebb palikkal.
Találj egy olyat, aki kétségbeesett, szerény, könnyen kötődik, ki lehet használni. Így.
Kieg. Ez szerintem havi 7-800ezer ft. (tudom, most oltva leszek)
Ez az én keresetem dupplája
1. extra figyelem a külsőre, ezek a nők tudják mi kell a férfinak, hogy hasonlítson a magazinos nőkre, ha kell, ezért felötöltika mellkük, szájuk stb. De vigyázz, úgy kell kinézni, mintha természetes szépség lenne, nem pedig műnek. gyakorlatilag ezen milliomos pasik mellett szinte egy igazi természetes szépség sincs, mindegyiken van valami plasztika, még ha nem túl látványos is. tehát elsőkörben ruházz be egy nagyobb összeget a szépségedre, hogy megfelelj ennek a képnek.de ne vidd túlzásba, nem a kelemen annákra buknak hanem mondjuk a köllő babett félékre
2. kell hogy legyen valami munkád, hivatásod, karriered, mert akkor a férfiak azt hiszik, nem az az életcélod hogy gazdag pasit szedj fel. itt van pl. ez a várkonyi andrea is, tv bemondó, orvos. mondanád hogy nem goldigger, pedig most jegyeték el egy hatalmas gyémánt gyűrűvel, miután kijelentette hogy sosem fog férjhez menni már. még bocskorhoz sem ment hozzá, de úgy látszik van az a pénz. ráadásul eddigi pasijai mint bocskor fénykorában vagy zsidró, mind stílusosabb pasik voltak, de ha most tényleg összejött a mészárossal, az egy dagadt, táskás szemű "józsi bácsi" kinézetű pasi. hogy lehet hogy az ilyenekre eddig rá se nézett. goldigger az is, de mivel orvos meg bemondó és van egy kis tartalékpénze, könnyen elhiszik a férfiak hogy hát ő nem goldigger, pedig de. tehát kell karrier és némi vagyon, hogy gazdag pasihoz juss.
3.forogj olyan körökbe ahol ilyen pasik vannak, mert hiába nézel ki jól, nem fogsz velük soha találkozni. max ha istagram oldalad van ahol az oylan nyomorult szar apák és férjek meg szexfüggők irogatnak rá a csajokra mint hujber feri meg fecsóka. például ha tudsz angolul, csinálj egy kis kft ami angol nyelvű oktatást csinál a cégeknek és máris végigházalhatod vele magyarország összes gazdag vállalkozó pasiját.
4.színlelni kell, hogy te nem a pénzéért vagy vele. ez a rész a legnehezebb, mert tegyük fel nem vesz neked semmit, nem kényeztet, akkor ugyan vele maradnál-e? biztos nem, mert hiába van pénze ha nem ad belőle. az ilyen pasik amúgyis tesztelni akarják, hogy nem a pénzükre mész-e. ezért az iylen nők, bár határozottak is lehetnek kívülről, a pasi előtt gyengéd, sérülékeny oldalukat mutatják. Hízegéssel érik el a megfelelő zsózsót (szeretnék neked szép lenni, de nincs pénzem erre. befizetsz kedvesem ebbe a szalonba?) vagy pedig sírás, bőgés, panaszkodás (nem magunkról, mert az rossz színben tüntet fel) valami tök más miatt (meghalt a kisktyám, ő volt 9 évig a legjobb barátom, vagy a legjobb barátnőm meghalt/elvált/lebénult stb és bőgnek, így mutatják ki hogy ők bizony érző lények és hát egy érző lény a pénzre menne? hát persze hogy nem. mindenki tudja hogy az érző/érzékeny lányok nem anyagiasak.)
5. intellektus. nem kell bemagolnod a fél törikönyvet stb, elég ha veszel pár polkorrekt véleményt és azt visszamondod. mindenki ismeri a közhelyeket. "szerintem egy kapcsolatban a legfontosab a bizalom és őszinteség. Tudom sokan panaszkodnak a férfiakra, de én nem tapasztalok negatív hozzáállást a részükről. a férfiak igenis tudnak nagyon kedvesek és odaadók lenni és nem csak azt akarják". vagy nem kapcsolti témában "a környezetvédelem az igenis fontos. én is szelektíven gyűjtöm a hulladékot, szerintem fontos megőrizni a Földet az utódoknak".
Extra tipp:
menj el egy nagyon jó nevű környékre ahol csupa gazdag ember lakik. állítsd be a tinderen hogy szűkítse le a találatokat annyira hogy az a környék beleérjen randizz azokkal a pasikkal, akiket ott feldob. nagy valószínűséggel azokban a luxus kecókban élnek, ha pontos a helymeghatozás ami iylenkor automatikus a telefonokon és hasonló eszközökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!