Mit szóltok Vasvari Vivike es Puzser Robert haborujahoz?
Puzsér fb oldalán megtalálod a cikkeket szerintem.
Én egyébként bírom az embert, de tényleg nem értem miért jó az neki ha milliomosokkal vitatkozik, akik aztán hülyeségekért beperelik, és kizsebelik.
Attól nem változnak meg, Vivien meg pont a legnagyobb falat ilyen szempontból, mert a legnagyobb beképzelt golddigger akit a föld látott. Ezzel meg nem fogja jobb belátásra téríteni, hiába háborog. Mindenki tudja hogy milyen ő, nem kell bemutatni, ebből nem nyerünk semmit ,csak ő veszít.
Sokkal jobban értékelném ha visszatérne a filmajánlókhoz legalább, ha már ennyire ráér.
Ilyenkor kívánom vissza a kommunizmust, hogy az ilyen nem normális luxusribiket kizsebeljék teljesen, és az ilyen luxus feleségek műsor féléket betiltsák az ilyen szar való világgal, és a többi hasonló kultúrálatlan műsorokkal együtt.
Robinak teljesen igaza van, és tisztelem az őszinteségéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!