Puzsér Róbert szerintetek is sokszor felkészületlen, tájékozatlan?
Sajnos egyetértek itt az elsőkommentelővel.
Ő is arrogáns, de igaza van: se egy skandináv zenekar, se egy rock en espanol mozgalom, jazz vagy más kevésbé hájpolt műfaj... Michael Jacksonnal kapcsolatban meg valamiért azt érzem,hanem halt volna meg, nem lenne a listát. Szeretem Jacksont, de ez jellemző a legtöbb ilyen listára.
Én azt gondolom, hogy egy nagyon nagy tudású ember, nekem személyes tapasztalataim is vannak erről, többször volt nálunk vendégelőadó az egyetemen. A történelemben és a politikában nagyon "ott van", számomra a zene és a filmvilág olyan területek, amiket jobb lenne, ha Puzsér "békén hagyna"...vagy legalábbis jó lenne, ha kevésbé radikálisan értékelné. Egyrészt nincs valós belelátása a zeneiparba, filmiparba, az nem kétség, hogy sokat olvashatott róluk, de akkor is egy kívülálló, és egyfajta sznobságnak tűnik nekem, hogy olyan előadókat hitványoz le és mocskol be, akik egyébként eszméletlen sikereket értek el "valamiért".
Engem az zavar, hogy nem képes elfogadni azt a tényt, hogy vannak olyan zenei műfajok, típusok, amik neki nem tetszenek, de ettől függetlenül igenis megvan a saját piacuk, vannak rétegek, akiknek tetszik, és nem feltétlenül lesz valaki kultúrálatlan proli attól, hogy szívesen hallgat egyszerű, kommersz popzenét. Nem tudja elfogadni, hogy vannak emberek, akik azt szeretik egy zenében, ha egyszerű, kikapcsolja a fáradt agyat és mondjuk lehet rá táncolni.
Szerintem be kéne látnia (nyilván nem fogja), hogy igenis ő is kívülálló ezekben a dolgokban, és nem tud többet, mint bárki más, aki sokat olvas zenetörténeti dolgokról, bandákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!