Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, össze jönnétek egy 41 éves pasival aki több milliárdot nyert a lottón?
Kinézetre átlagos, viszont célja, hogy újra formába lendüljön ezért vett egy házat medencéve, tenisz pályával , konditeremmel, szaunával, külön masszázs szoba...
Káros szenvedélye mint alkohol, cigi, drog nincsen.
Az egészséges életmód híve.
Talán egy gond van csak, hogy szereti a csinos lányokat.
Benne van a pakliban, hogy néha félre megy.
Bulizás vagy barátokkal találkozás havonta kb egyszer.
Ezen kívül célja a nyelvi diplomák megszerzése. angolul tud, de még nincsen róla papír és tisztességes úton akarja letenni a vizsgát és nem úgy, hogy megveszi a papírt mivel a tudást akarja.
Második nyelvnek a Hollandot választaná.
Egyébként szeret segíteni az őszinte, jóindulatú embereknek és támogatni őket a céljaikban.
Titeket is támogatna a céljaitokban és segítene elérni azokat. Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el.
Ilyen feltételek mellett válalnátok vele kapcsokatot?

2#
Érdekes kb 10 évvel ezelőtt össze jöttem egy tök jó csajjal.
Annyi volt, hogy idősebb volt nálam. Eleinte úgy volt, hogy csak dugni fogunk, de meglepödött, hogy milyen kedves vagyok vele és nem csak a szexen jár az eszem vele kapcsolatban.
Aztán ahogy,találkozgattunk ő hozta fel a témát, hogy ha beválalna gyereket akkor mivel tudja, hogy milyenek a férfiak és kell nekik a változatosság ő még azt is el tudná nézni, ha a másik fél néha,félre menne.
Én lepődtem meg a legjobban mikor ezt mondta mert nem egy alsó kategóriás nőről beszélünk.
És ráadásul könyvelő volt és volt pénze.
Szóval van ilyen nő is.
Akkor még nem voltam milliárdos sem.

Mi ebben az "érdekes"? Miért releváns, hogy 1 db random exed mit mondott?

"Benne van a pakliban, hogy néha félre megy."
Emiatt nem. Ezt leszámítva normálisnak tűnt, korban hozzám még illene is (37 vagyok). Lehet akármennyi pénze, meg lehet akármilyen jófej egyéb téren, a megcsalást én nem viselem el, mert tapasztalatból tudom sajnos, mit művel az ember lelkével, önbizalmával.

Miért van az, hogy te félreléphetsz akivel akarsz, de a párodnak semmi kilengés.
Szerinted pénzért meg lehet venni bármit vagy bárkit?
17#
Nekem az a tapasztalatom, hogy,a nők nagy része sokkal toleránsabb a férfival, ha a férfinek van pénze.
Mikor átlagos fizetésem volt és látták, hogy itt nem lesz kertes ház, jó autó akkor mindig vége is lett emiatt.
Nekem ezek a,személyes tapasztalataim.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!