Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, össze jönnétek egy 41 éves pasival aki több milliárdot nyert a lottón?
Kinézetre átlagos, viszont célja, hogy újra formába lendüljön ezért vett egy házat medencéve, tenisz pályával , konditeremmel, szaunával, külön masszázs szoba...
Káros szenvedélye mint alkohol, cigi, drog nincsen.
Az egészséges életmód híve.
Talán egy gond van csak, hogy szereti a csinos lányokat.
Benne van a pakliban, hogy néha félre megy.
Bulizás vagy barátokkal találkozás havonta kb egyszer.
Ezen kívül célja a nyelvi diplomák megszerzése. angolul tud, de még nincsen róla papír és tisztességes úton akarja letenni a vizsgát és nem úgy, hogy megveszi a papírt mivel a tudást akarja.
Második nyelvnek a Hollandot választaná.
Egyébként szeret segíteni az őszinte, jóindulatú embereknek és támogatni őket a céljaikban.
Titeket is támogatna a céljaitokban és segítene elérni azokat. Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el.
Ilyen feltételek mellett válalnátok vele kapcsokatot?

Hmmm
A legtobb okes
Par kitetel
1. Swingerezik vele es a kapcsolat szeyualis oldalrol nyitott. Vagyis csajozjat ha en pasizhatok! Rendesen eljar vele azexklunbokba es hasonlo rendezkenyekre.
2. Bulizni haverozni detto. Vagyis en is mikor akarok mehetek a baratnokkel ideoda.
3. A penze nem erdekel. Van hazam medencem autom es utazgatok ha eppen van kedvem.
4. Kerdes a pasas beindit e? Vonzo e nekem? Ha nem akkor barmid van kuka. Ha igen barmid van nem erdekel.

Az én párom 40, nem nyert milliárdokat a lottón, anyagi támogatásra nincs is szükségem, anélkül is haladunk a céljaink felé, és nem hűtlen típus.
Én amúgy elég jó anyagi helyzetbe születtem, megvan és meglesz mindig mindenem, nekem mindig visszás volt, amikor valaki pénzzel akar vagánykodni. Ennél kicsit többet kell letenni az asztalra, első körben nálam a más nők lájkolgatása, nézegetése is azonnal off, nemhogy a konkrét megcsalás😃

"Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el."
Beleférne, hogy és is szexelek más (szingli) férfiakkal időnként, és elmondom őszintén, akár előre, akár utólag?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!