Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, össze jönnétek egy 41 éves pasival aki több milliárdot nyert a lottón?
Kinézetre átlagos, viszont célja, hogy újra formába lendüljön ezért vett egy házat medencéve, tenisz pályával , konditeremmel, szaunával, külön masszázs szoba...
Káros szenvedélye mint alkohol, cigi, drog nincsen.
Az egészséges életmód híve.
Talán egy gond van csak, hogy szereti a csinos lányokat.
Benne van a pakliban, hogy néha félre megy.
Bulizás vagy barátokkal találkozás havonta kb egyszer.
Ezen kívül célja a nyelvi diplomák megszerzése. angolul tud, de még nincsen róla papír és tisztességes úton akarja letenni a vizsgát és nem úgy, hogy megveszi a papírt mivel a tudást akarja.
Második nyelvnek a Hollandot választaná.
Egyébként szeret segíteni az őszinte, jóindulatú embereknek és támogatni őket a céljaikban.
Titeket is támogatna a céljaitokban és segítene elérni azokat. Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el.
Ilyen feltételek mellett válalnátok vele kapcsokatot?

26#
Ezt pont nekem mondod aki össze jött nem kevés nővel a múltban és mikor kiderült, hogy nem vagyok olyan gazdag mint amit elképzeltek, különböző kifogásokkal kezdtek el jönni és szakítottak.
Nem egy olyan eset volt mikor az egyik nap még a szemembe mosolygott az illető majd másnap mintha nem ugyan azzal a személlyel beszéltem volna.
A legtöbb esetben a lakás volt az indok. "Mit akarsz, ha még lakásod sincsen.."
"Az otthon megteremtése a férfi dolga"
Nem egy ilyen volt, de itt csak tökéletes, tündéri természetű nők vannak.
30#
07,16,31,43,46 5-9

Az nem érdekel, hogy milliárdos - igazából exem is gazdag családból jött, és ez negatívan befolyásolta a kapcsolatunkat. Persze nem vonom egy kalap alá az embereket, de van tapasztalatom, hogy milyen lehet a dolog.
A korkülönbség túl nagy, emiatt sem (26 vagyok)
Ha a kérdés kedvéért úgy vesszük, hogy kisebb a korkülönbség, illetve a csávó is jó természetű, nem hánytorgatja fel az anyagi különbségeket, akkor is nálam a "Benne van a pakliban, hogy néha félre megy." abszolút kizáró ok. Lehet egy isteni testű aranyember is, akkor sem lennék vele, mert nem tűröm a megcsalást.
Persze, vannak nők akik a pénz miatt eltekintenének ettől. Pasik is. De nem mindenki, köztük én sem.

Nekem nem akadály a kora sem, sem az, hogy nyert.
De hát még semmit nem tudok róla, ami alapján eldől, hogy valaki tetszik-e.:)

"Benne van a pakliban, hogy néha félre megy."
Akkor kizárt.
"Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el."
Ha ő ezt nem tudja nyújtani, akkor felejtős.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!