Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, össze jönnétek egy 41...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, össze jönnétek egy 41 éves pasival aki több milliárdot nyert a lottón?

Figyelt kérdés

Kinézetre átlagos, viszont célja, hogy újra formába lendüljön ezért vett egy házat medencéve, tenisz pályával , konditeremmel, szaunával, külön masszázs szoba...

Káros szenvedélye mint alkohol, cigi, drog nincsen.

Az egészséges életmód híve.

Talán egy gond van csak, hogy szereti a csinos lányokat.

Benne van a pakliban, hogy néha félre megy.

Bulizás vagy barátokkal találkozás havonta kb egyszer.

Ezen kívül célja a nyelvi diplomák megszerzése. angolul tud, de még nincsen róla papír és tisztességes úton akarja letenni a vizsgát és nem úgy, hogy megveszi a papírt mivel a tudást akarja.

Második nyelvnek a Hollandot választaná.

Egyébként szeret segíteni az őszinte, jóindulatú embereknek és támogatni őket a céljaikban.

Titeket is támogatna a céljaitokban és segítene elérni azokat. Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el.

Ilyen feltételek mellett válalnátok vele kapcsokatot?

ma 13:45
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
74%
Te írtad, hogy félre mennél. De akkor ugye az is belefér ha a nő is félre megy néha?
ma 15:21
 32/47 A kérdező kommentje:

26#

Ezt pont nekem mondod aki össze jött nem kevés nővel a múltban és mikor kiderült, hogy nem vagyok olyan gazdag mint amit elképzeltek, különböző kifogásokkal kezdtek el jönni és szakítottak.

Nem egy olyan eset volt mikor az egyik nap még a szemembe mosolygott az illető majd másnap mintha nem ugyan azzal a személlyel beszéltem volna.

A legtöbb esetben a lakás volt az indok. "Mit akarsz, ha még lakásod sincsen.."

"Az otthon megteremtése a férfi dolga"

Nem egy ilyen volt, de itt csak tökéletes, tündéri természetű nők vannak.

ma 15:24
 33/47 A kérdező kommentje:

30#

07,16,31,43,46 5-9

ma 15:27
 34/47 anonim ***** válasza:
84%

Az nem érdekel, hogy milliárdos - igazából exem is gazdag családból jött, és ez negatívan befolyásolta a kapcsolatunkat. Persze nem vonom egy kalap alá az embereket, de van tapasztalatom, hogy milyen lehet a dolog.

A korkülönbség túl nagy, emiatt sem (26 vagyok)

Ha a kérdés kedvéért úgy vesszük, hogy kisebb a korkülönbség, illetve a csávó is jó természetű, nem hánytorgatja fel az anyagi különbségeket, akkor is nálam a "Benne van a pakliban, hogy néha félre megy." abszolút kizáró ok. Lehet egy isteni testű aranyember is, akkor sem lennék vele, mert nem tűröm a megcsalást.

Persze, vannak nők akik a pénz miatt eltekintenének ettől. Pasik is. De nem mindenki, köztük én sem.

ma 15:57
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nőknél is benne van a pakliban, hogy időnként félremegyünk, nem tudtál róla?
ma 15:58
 36/47 anonim ***** válasza:
85%
Komolyra nem, a lottó nyertesek nagyobb része pár év után szegényebb lesz, mint előtte. Lazára igen sok pénzért.
ma 16:36
 37/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarsz megdobni 50 millió forinttal? Hajléktalan vagyok. Helyrehozná az életem, befektetném.
ma 16:36
 38/47 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nem akadály a kora sem, sem az, hogy nyert.

De hát még semmit nem tudok róla, ami alapján eldől, hogy valaki tetszik-e.:)

ma 16:39
 39/47 anonim ***** válasza:
82%

"Benne van a pakliban, hogy néha félre megy."

Akkor kizárt.

"Cserébe jó szexet, őszinteséget, megbízhatóságot várna el."

Ha ő ezt nem tudja nyújtani, akkor felejtős.

ma 16:41
 40/47 anonim ***** válasza:
86%
Nyelvi diploma alatt mit értesz? Mert nyelvvizsgabizonyítványt a kifejezetten nyelvvel kapcsolatos állásokon kívül (tolmács, szakfordító, nyelvtanár) sehol sem kérnek, a tudást nézik.
ma 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!