Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb nőknek mennyire kizáró ok a korkülönbség? Nem egy 30 évvel idősebb milliárdosra gondolok. Mondjuk ha 15 évvel idősebb vagyok a feltételeknél, de 10 évet nyugodtan letagadhatok. Tolakodásnak veszik a hölgyek az ismerkedési szándékot?
Igen. 15 év korkülönbség a többségnek sok, van pár ilyen apakonplexusos csak, mondjuk a lakosság 5%-a, náluk van esélyed, de aki tudja, hogy nem akar ennyivel idősebb pasit, annál nem.
És nem csak a kinézet miatt. Ahogy az első írja, ha én 23 lennék, te akkor is 38, akárhogy nézel ki. Mondjuk én már 32 vagyok, és huh, biztos nem akarnám, hogy a most 33 éves férjem már 47 legyen.
"Miért nem lehet tiszteletben tartani azt a döntésemet, hogy nem akarok idősebbel ismerkedni? Nem fogom meggondolni magam."
Erre én is kíváncsi lennék.
Miért nem ismerkedsz veled egykorúakkal?
#2 vagyok. Engem nem zavar, ha egy 60 éves 20 éves barátnőt akar, mindenki olyat keres, amilyet akar. Egészségére és sok sikert!
Engem az zavar, hogy annak ellenére próbálkozik, hogy megmondom, hogy nem. Például beállítom a társkeren, meg kiírom, hogy milyen korosztály érdekel. De ugyanez igaz távolságra, vagy bármi másra. És rendszeresen ír valami gyökérkefe, hogy de csak neki adják esélyt, mert ő azt érzi, hogy mi biztosan tökéletesen passzolunk. Ja, persze...
Ha a kérdező úgy fogalmazott, hogy "mondjuk ha 15 évvel idősebb vagyok a feltételeknél", akkor szerintem ezt azt jelenti, hogy nem közte és a nő között van 15 év korkülönbség, hanem az ő kora és annak az életkor tartománynak a felső határa között, amilyen korú férfiakkal a nő ismerkedni szeretne.
Ami így még durvább korkülönbség, jó eséllyel 20+ év.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: tolakodásnak nem venném az ismerkedési szándékot, de nem is lennék rá nyitott.
Tehát tudod a feltételeit az adott hölgynek és ennek ellenére próbálkozol? Itt nem a korral van a baj, hanem a hozzáállással. Ne zaklasd, ne erőszakoskodj. Ismerkedj azzal, aki vevő rá.
22N vagyok (párom 23F), biztosan nem ismerkednék 37 évessel. Nekem a felső határ inkább 26-27. Ha meg ezt tudod és ehhez képest plusz 15 éved van azaz vagy mondjuk 42... Na az nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!