Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb nőknek mennyire kizáró ok a korkülönbség? Nem egy 30 évvel idősebb milliárdosra gondolok. Mondjuk ha 15 évvel idősebb vagyok a feltételeknél, de 10 évet nyugodtan letagadhatok. Tolakodásnak veszik a hölgyek az ismerkedési szándékot?
Ha valaki nem tud szöveget értelmezni az már kizáró ok. Ha én beállítottam, hogy 28 évesen 28-35 évesekkel szeretnék ismerkedni és rám ír egy 36 éves, már az is rossz. Mert ezek szerint komoly gondjai vannak vagy a szövegértéssel vagy a számokkal.
15 év meg rengeteg. Persze midenki azt hiszi, hogy rajta aztán nem látszik a kora, de igen, látszik. Meg amúgy is, a biológiát nem lehet átverni. Már csak azért sem akarnék sokkal idősebb fsszival összejönni, mert a férfiak hamarabb halnak. Most 4 évvel idősebb párom van, ha együtt maradunk halálunkig, akkor statisztikai alapon így is arra van esélyem, hogy az utolsó ~10 évemet tölthetem özvegyen.
Ki lehet fogni az ilyen lányokat simán, akik komolyan gondolják idősebbekkel. Nekem még az se kell, hogy "jobban tartsd magad", nézhetsz ki ötvenesnek ha mellette egészséges vagy (ilyen partnerem van csak azért mondom) Köztünk 2x15 van szóval...
Élőben sajna nem nagyon megy szerintem ismerkedés ilyen korkulonbseggel. Interneten jó, ahol tudsz korosztályt állítani pl tinder, és akkor csak olyan lányokat látsz legalább, ahol huzogatsz mondjuk 35 lanyt, abbol 5-10 biztos van akinek komolyan is kell idősebb (és ingyen, persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!