Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves nőnek,hol van nagyobb sansza komoly kapcsolatba kerülni bárkivel? Netes ismerkedéssel, avagy személyes kontakt? Utóbbi,hogyan lehetséges,ha nem nagyon járok bulizni,meg úgy általában sehova?
Figyelt kérdés
Nem kérek privátokat, csak válaszokat. Netes ismerkedésnél az a baj, eddig csak rossz tapasztalataim vannak. Az onnan összejött kapcsolatok,nem voltak szerelmek, így 1-2 éven belül véget is ért. Viszont a személyes ismerkedés terén nincs tapasztalatom. Hogyan megy ez ilyenkor? Járni kellene programokra? De ott sem biztos,hogy megszólít egy férfi.tegnap 21:40
1/5 anonim 

válasza:

Én járok helyekre, de az utóbbi két évben egy laza kapcsolatom lett régi ismerőssel, ő kezdeményezte, hogy fussak össze vele meg a baráti társaságával (őket is ismertem, csak pár éve nem találkoztunk), aztán innen alakult, a komoly kapcsolatom meg randiappon, de az is egy régi ismerőssel (látásból ismertük egymást). Ezen kívül mondjuk volt 1-2 utcán leszólítás is, de én nem szeretek idegenekkel ismerkedni. :D Munkahelyen is mindig akad 1-1 nyomuló, de ezeket nem veszem komolyan, bár pár éve másik helyen volt kolléga, akivel randiztunk, de ő nem nyomult, az normálisan alakult, amúgy nincs bajom a munkahelyen ismerkedéssel sem. (Bár abból aztán nem lett semmi, de eleve a felmondását töltötte, szóval kerülgetni sem kellett egymást.)
2/5 anonim 

válasza:

Itt is akár. Van itt is pár normális férfi.
Csak adj esélyt a férfiaknak, elvégre csak egyet kell találni akivel jó lenni. Nehéz mert sok a kísérletezés de végül csak sikerül :)
3/5 anonim 

válasza:

Én ismerkedtem mindenhol, szórakozóhelyeken is, baráti körből, kolléga, társkeresőkön is.
Mindenhol ugyanúgy emberek vannak, nem UFÓK meg valami külön állatfaj, mindenhol ugyanannyi az esély.
Tényleg ugyanannyi az esély mindenhol akár élőben akár neten.
4/5 Lady Beth 

válasza:

Menjél el rapidrandira. A barátnőm ott ismerte meg férjét.
5/5 anonim 

válasza:

"bárkivel"... bocs de eleve rosszul vágsz bele. Neked az kell akitől remegnek majd a térdeid, elalélsz teljesen vagy "bárki"? Mindegy csak "bárki" legyen??? Mintha alapok nélkül akarnál házat építeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!