Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül a nők hány %a vonzódhat a keményvonalas csúnya férfiakhoz szerintetek?
Teljesen torz fej, hatalmas orr, kis szemek, esztétikátlan az egész arcberendezkedés.
Szóval akinek ez tetszik, eléggé perverznek kell lennie.
A leiras alapjan ilyen a hires modell:David Gandy . Meg tudtak talalni neki a megfelelo borszint es frizurat,haj es arcszorfesteket. Es olyan sokat dobott a pasason,hogyigy mar tetszetos.
A teste kigyurt ,szalkas.
Javaslom nezd meg es tanulj belole es vedd hasznat.
N
"
A leiras alapjan ilyen a hires modell:David Gandy "
Rákerestem. Ennek a csávónak semmi köze a csúnyasághoz, teljesen maszkulin feje van...
Olyan nincs, hogy egy nő kifejezetten a csúnya arcú férfiakhoz vonzódik. Vagyis olyan nem lesz, hogy egy nő elé leteszed 20 férfi fényképét, közötte mondjuk három jóképű, két csúnya, a többi átlagos, és a nő a két objektíven csúnyát választja ki, mint "legvonzóbb férfi".
Viszont ez nem jelenti, hogy a való életben egy nő ne vonzódhatna objektíven csúnya férfihez. Velem is történt már ilyen. Új helyre költöztem, és pont mikor sok cuccai evickéltem be az épület ajtaján, akkor jött ki egy ott lakó srác. Kissé távolülő sötét szemek, horgas orr, kusza fogak, kissé vézna testalkat. Mikor ráköszöntem, és bemutatkoztam, mint új lakó, olyan őszinte vidám mosoly ömlött szét az arcán, ami nagyon megfogott. Abban a pillanatban mintha a lelkébe láttam volna. Tartotta nekem az ajtót, míg bementem a csomagokkal.
Utána abban a házban alakult egy kisebb baráti kör, akikkel összejártunk szórakozni, beszélgetni, és ez a srác is a tagja volt. A beköltözésem napján látott mosolya után már nem tudtam csúnyának látni az arcát, és a baráti körben hamar kiderült, hogy rendkívül empatikus, emberszerető természete van, és rendkívül tehetséges hobbifotós. Amúgy érettségije volt csak, és alkalmi munkákból élt. Én komolyan vonzódtam hozzá akkoriban, és ha próbálkozik nálam biztos nem utasítom el. Végül sikerült elnyernie egy fotós állást külföldön, így szétváltak útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!