Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjemmel sokat veszekszünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel sokat veszekszünk, nagyon csúnya és borzasztó dolgokat mond nekem a gyerekeink előtt! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem jó a házasságunk sajnos sokat veszekszünk. Tudom el fogunk válni de sajnos anyagi okok miatt várni kell... én megpróbálok civil lenni de sajnos nagyon nehéz vele mert nincs már toleranciánk egymáshoz. A baj az ahogyan beszél velem mikor már kiabálássá fokozódik a dolog, nagyon durva dolgokat vág a fejemhez a gyerekek előtt! Azok meg csak sírnak és könyörögnek ne veszekedjünk. Ismételgetem a férjemnek ezt ne mond, azt ne mond a gyerekek előtt legyünk civilek de ő direkt egyre csak hajtogat olyan dolgokat ami egy 7 és 4 éves gyereknek a világát összetöri. Például: amint lesz pénzem itthagylak! Gyűlöllek! Már rég nem szeretlek! K urva vagy! Szar vagy! Fogd be a pofád!

Én meg csak mondom légyszives a gyerekek előtt ne! De ő akkor is mondja amire én legtöbbször csak elsírom magam mert tehetelen vagyok a szavaival szemben! Akinek van gyereke tudja mennyire fájó lehet nekik ilyet hallani! Nem értem egy apa hogyan mondhat ilyesmit a gyerekei anyjának? Kérlek segítsetek nincs kivel beszélnem erről.

2018. nov. 10. 16:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
5%
Minek adod a lovat ala?? Amit tenned kell ilyenkor az befogni a szad es nem visszapofazni neki.
2018. nov. 10. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
30%

Nehéz ügy. Van rá lehetőséged, hogy a válásig totál figyelmen kívül hagyd? Tehát akármit mond, ne reagálj rá, hátha akkor abbahagyja...

A gyerekekkel pedig mindenképp beszéld meg a dolgot, ne neveld őket az apjuk ellen, de azt mindenképp említsd nekik, hogy ez nem követendő viselkedés.

2018. nov. 10. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
3%
Eszrevettem hogy nem csak a ferjednek ismetelgeted, hanem nekunk is (vagy 3x leirtad hog nee, neee nee) es idegesito (legalabbis engem irrital) meg oda is kepzeltem melle egy nyavogo siro noi hangot, es oszinten mondom hogy idegesito vagy amikor ugy beszelsz.
2018. nov. 10. 16:13
 4/20 anonim ***** válasza:
98%
Az első két válaszoló gáz,a kérdező nem adja alá a lovat,hanem kéri hogy a gyerekek előtt ezt ne ! Ez undorító viselkedés férfi részéről.Ennél még egy anyaotthon is jobb,add be a válást,és lécelj le velük valahova.
2018. nov. 10. 16:17
 5/20 anonim ***** válasza:
36%

2-es vagyok.

Nagyon undorító dolog megoldást keresni a problémára, mi? Azt írtam, hogy a gyerekek érdekébe hagyja figyelmen kívül, hátha akkor abbahagyja, ez a kapcsolat már mindenképp menthetetlen, így a legjobb amit tehet, ha úgy csinál, mintha meg sem hallaná a bántó szavakat. Nyilván nem ez a megoldás, de jelenleg ez a legtöbb, amit tehet. "lécelj le valahova" - Gondolom, ha erre lenne lehetősége, megtette volna...

2018. nov. 10. 16:20
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"amint lesz pénzem itthagylak!"

Neki nincs pénze oké, de veled mi van? Van munkád? Nem tudsz elmenni valahova? Szülők? Ennél komolyan bármi jobb.

2018. nov. 10. 16:22
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

"Eszrevettem hogy nem csak a ferjednek ismetelgeted, hanem nekunk is (vagy 3x leirtad hog nee, neee nee) es idegesito (legalabbis engem irrital) meg oda is kepzeltem melle egy nyavogo siro noi hangot, es oszinten mondom hogy idegesito vagy amikor ugy beszelsz."

Mert szerinted mit kéne csinálnia te barom? Tűrje szó nélkül, fojtsa magába, aztán majd látjuk a hírekben, hogy a jámbor, csöndes feleség megőrült és elvágta a drága férje torkát? Majd nyilatkoznak a szomszédok, hogy jajj, nem is értik, olyan rendes ember volt, semmi előjele nem volt a tragédiának.

2018. nov. 10. 16:30
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

Veszekedni csak két ember tud egymással, egy ember aki veszekedni akar hiába próbál, ha nincs potenciális "préda".

Hiába próbálod őt kérlelni, eredménytelen.Azt tudod tenni, hogy te fejlődsz, és nem hagysz, nyitsz neki támadási felületet.

A veszekedésről:

Az soha nem a kölcsönös megoldáskeresést szolgálja, hanem az egyik fél álláspontjànak, akaratának a kényszerítését a másikra, vagy az ezzel szembeni energiapocsékló ellenállás.

2018. nov. 10. 16:31
 9/20 anonim ***** válasza:
26%

"Mert szerinted mit kéne csinálnia te barom?"

Először is váltsál normális hangnemre, így alkalmatlan vagy a vitára. Olyasmi intelligenciád lehet, mint a kérdező férjének.

Másodszor, amit írtam, ne reagáljon rá, hátha ráhagyja. Mert szerinted az a helyes út, hogy jól visszaszóljon és szópárbajba kezdjen vele?

Vannak hülyék, akikkel nem lehet normálisan beszélgetni, vagy vitázni, mert csak mocskolódnak (kicsit te is hajazol erre a viselkedésre) ebben az esetben nem vezet megoldáshoz, ha a saját pályájukon játszunk velük, és mi is lemegyünk barbárba...

2018. nov. 10. 16:33
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

"Először is váltsál normális hangnemre, így alkalmatlan vagy a vitára."

Eszem ágában sincs elmebetegekkel vitatkozni. Aki szerint teljesen rendben van, hogy a férj folyamatos lelki terrorban tartja a feleségét, és a feleség dolga, hogy "befogja a száját és ne pofázzon vissza" az olyan emberi hulladék, hogy elképzelni sem tudom honnan mászhatott elő.

2018. nov. 10. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!