Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel sokat veszekszünk, nagyon csúnya és borzasztó dolgokat mond nekem a gyerekeink előtt! Mit csináljak?
Nem jó a házasságunk sajnos sokat veszekszünk. Tudom el fogunk válni de sajnos anyagi okok miatt várni kell... én megpróbálok civil lenni de sajnos nagyon nehéz vele mert nincs már toleranciánk egymáshoz. A baj az ahogyan beszél velem mikor már kiabálássá fokozódik a dolog, nagyon durva dolgokat vág a fejemhez a gyerekek előtt! Azok meg csak sírnak és könyörögnek ne veszekedjünk. Ismételgetem a férjemnek ezt ne mond, azt ne mond a gyerekek előtt legyünk civilek de ő direkt egyre csak hajtogat olyan dolgokat ami egy 7 és 4 éves gyereknek a világát összetöri. Például: amint lesz pénzem itthagylak! Gyűlöllek! Már rég nem szeretlek! K urva vagy! Szar vagy! Fogd be a pofád!
Én meg csak mondom légyszives a gyerekek előtt ne! De ő akkor is mondja amire én legtöbbször csak elsírom magam mert tehetelen vagyok a szavaival szemben! Akinek van gyereke tudja mennyire fájó lehet nekik ilyet hallani! Nem értem egy apa hogyan mondhat ilyesmit a gyerekei anyjának? Kérlek segítsetek nincs kivel beszélnem erről.
Onnantól meséld el a párbeszédet, hogy egy légtérbe kerültök. Elég nehezen hihető az alábbi párbeszéd.
"/férj/feleség hazaér/
-szia drágám
-szia
-ne mondd ezt a gyerekek előtt
-azt, hogy szar vagy, qrva vagy és gyűlöllek ?
-igen
-rendben drágám, a gyerekek már úgy is tudják, hogy szar vagy, qrva vagy és gyűlöllek, szóval felesleges.
/brühühü/
-ne mondd ezeket, mert a gyerekek is sírnak
/brühühü/
-azért sírtok gyerekek, mert anyátok szar, qrva ezért utálom és itt is hagylak benneteket a pitsába ?"
Szóval kérdező. Csak úgy köszönés helyett rákezd ? Mit mondasz neki először ?
32/f
# 12
Szerintem arra gondolhatott inkább, hogy civilizáltan (kulturáltan) viselkedni egymással.
Nahát...valahogy láttam előre a lepontozást. Akinek az apukája már úgy nyitott be, hogy anyázott a feleségére, az tegye fel a kezét. Az enyém lenn marad.
32/f
Nem tudom, lány van-e a gyerekeid közt, de már tönkretettétek őt. Soha a büdös életben nem fog férfiban megbízni. Nem kell ellene nevelned őket, már most gyűlölik.
Az egész életük egy nagy, állandó szorongás lesz. Tapasztalat.
Idióta barom az ilyen férfinek nem nevezhető lény...
Gondolom miután váltok nem lesz kíváncsi a gyerekeire!
Meddig fog ez az állapot tartani? Később lesz pénzetek külön költözni?
Ameddig együtt laktok próbáld elkerülni, gyerekekkel menyjetek ide oda, amennyit szükséges csak annyit tartózkodjatok otthon.
F35
2-es köszi hogy te is a gyerekek érdekét látod. Nekem csak ez az egy fontos mostmár hogy az ő lelki jólétüketva szem előtt tartsam.
Valaki kérdezte miért van vita.. a mai szitut írom le mert ez vezetett éppen arra hogy itt kérdezzek. Felkelek 7-kor a gyerekekkel mert reggeliznének stb.. férjemet hagyjuk aludni ameddig akar minden szombat, vasárnap. (Irodai munkát végez hétfő-péntek 9-5-ig) Ma délbe felkelt addigra mi már bevásároltunk, álkatorvoshoz vittük a gyerekek tengeri malacait. Hazajöttünk ő nézi a tv-t. Gyerekek: apa játsszál velünk. Apa: mindjárt. Nézem a tv-t. Fél óra múlva megint nyúzzák játsszon velük. Válasz most nem mert vmi van amit nézek. Én állnék neki ebédet főzni gyerekek jönnek hozzám hogy menjünk ki bicajozni. Nem rudok mert főznön kell. Megyek megkérni a férjem. Figyelj menj már ki velük mert nem tudok most.. válasz: 5 perc mert éppen golf meccset játszik a tableten. Ez megy így egy darabig oda-vissza aztán elfogy a türelme a gyerekeknek, aztán nekem és okyankor kezdődik hogy mi a f asznak ugatok, álkandóan b asztatom, fogjam már be a pofám stb stb. Felkapta a vizet és elhúzott itthagyva engem a síró gyerekekkel. Sajnálom őket és kiviszem én biciklizni hogy elfelejtsék ami történt. Az ebédből lesz vacsora mire kész. Hazajön a férjem. Megoróbálok normálisan beszélni vele mintha misem történt volna nehogy baj legyen. Ő beviszi a vacsoráját a tv elé ahonnan csak akkor kel fel mikor mi már elmentünk aludni. Előtte persze a gyerekek kérik: apa olvass nekünk mesét és kezdődik a most nem, majd később.. én közbe pakolok, mosogatok, a napi romokat takarítom és mikor végzek elmegyek mesét olvasni nekik mert már nem merem őt megkérni hogy vigye őket ágyba... Holnap ugyanez lesz de nem szólok semmiért. Nem éri meg.
Nincs családi segítségem. Nincs hova mennem mert amit keresünk minden a házra, a számlákra megy el. Neki lenne hova mert nagy a családja apja, anyja nagy házban él de ő kikötötte nem megy innen sehova! Mert itt neki jó. Tiszta a ház, a ruhája kivasalva, az étel megfőzve, a gyerekek ellátva és teljesen külön életet tud élni tőlünk. Másért nem tudom miért nem megy el. Ő tudja én az albérletet egyedül nem tudnám állni mert a fizetésem elvinné. 1200 eurót keresek és a legolcsóbb kb 900-1000 euro/ ho. 1 hálószobás. 2 gyerekkel... kocsit nem tudok venni amivel a gyerekeket hordom az övé. Szóval bonyolult dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!