Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezik meg tőlem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Miért kérdezik meg tőlem 40 szer is hogy miért nincs még barátnőm?

Figyelt kérdés
A szitu az hogy 27 vagyok és nem volt még barátnőm... és állandóan azzal jönnek az ismerősök hogy miért nem csajozok már be, nekem nem hiányzik egy csaj...? meg egyéb hasonló kérdések... már elmondtam mindenkinek a válaszom hogy nem megy nem tudok csajozni, a tudásom egyenlő a nullával kb.. és csak kérdezgetik... rosszindulatú mosollyal.... miért csinálják ezt? másik meg semmibe vesznek...

2018. nov. 5. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Nálam olyan is van, hogy megkérdezik, hogy van-e már feleségem..

Egyébként azért kérdezik, mert gondolom furcsának tartják, hogy egyedül vagy évek óta.

2018. nov. 5. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
Megkérdezted az ilyen ismeröseidet erröl? Vagy csak itt ge..zel mindenkivel?
2018. nov. 5. 22:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Mondd azt, hogy van.
2018. nov. 6. 11:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak.
2018. nov. 11. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan szeretnek a másik sikertelensegen nyomoran csamcsogni

Jól esik nekik legalább addig sem a saját életükkel kell foglalkozniuk

2018. dec. 13. 23:06
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Miért nincs még barátnőd?
2018. dec. 23. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
4%

Mert lehet, hogy nem normális az, hogy 27 éves vagy és még barátnőd sem volt?

Én aztán egy félénk gyerek voltam, de még én is becsajoztam 21 évesen.

2018. dec. 23. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Mert így jobbnak tartják magukat nálad...
2018. dec. 23. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#7 mihez viszonyítva nem normális? Hagyjuk már ezeket...

Kérdező, ahogyan a többiek is mondták:

-jobbnak érezhetik magukat nálad ezen a téren

-más nyomorán könnyebb élvezkedni. Addig se kell a saját gondjaikkal törődjenek.

-nem megszokott dolog

-nincs más amiről eltudnának veled beszélgetni

-idegesíteni akarnak

-"miért ne?" alapon

Ezer meg ezer oka lehet. Ne foglalkozz velük

2018. dec. 24. 01:39
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Tőlem is kérdezték közép suliban főként csajok. Akkor igazából elégé félős és zárkózott voltam, 14-21 között nem igazán érdekeltek a csajok , talán egy 19 évesen aki átvert.

Iskola után két év munka, majd váltás egy koncert és csajozás megvolt, nyáron volt egy 16 éves lányka aki szintén átvert. Aztán lassan de kikupálodtam és erőt vettem magamon.

Most úgy vagyok vele, hogy ha lesz akkor lesz ha nem akkor alakítom tovább az életem.

Még nyárról van egy másik csajszi (19-20éves)aki erőt öntött belém mikor az előbbi faképnél hagyott. Lehet elhívom szilveszterezni, ha van kedve. És úgy látom neki is elege van, hogy nincs senkije.

Lehet csak barátok leszünk lehet több, de ez van csak pozítívan és magabiztosan akárhogy nézzetek is ki.

Ja és nekem se volt még senkim, de mégis úgy érzem, hogy volt két lány akibe bíztam és dobott.

24/F

2018. dec. 24. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!