Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezik meg tőlem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Miért kérdezik meg tőlem 40 szer is hogy miért nincs még barátnőm?

Figyelt kérdés
A szitu az hogy 27 vagyok és nem volt még barátnőm... és állandóan azzal jönnek az ismerősök hogy miért nem csajozok már be, nekem nem hiányzik egy csaj...? meg egyéb hasonló kérdések... már elmondtam mindenkinek a válaszom hogy nem megy nem tudok csajozni, a tudásom egyenlő a nullával kb.. és csak kérdezgetik... rosszindulatú mosollyal.... miért csinálják ezt? másik meg semmibe vesznek...

2018. nov. 5. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#9-es, mihez viszonyítva? Hát mondjuk a hormonháztartáshoz, a mentálhigiénéiához, az egészséges szociális alapokhoz.

Te miből gondolod, hogy normális?

2018. dec. 24. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert surmók vagy csak egyszerű gondolkodásúak azok, akikkel erről beszélsz. Neked kell keresned számodra megfelelő, sokkal empatább embereket, érdemes.
2019. jan. 9. 21:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Félek, hogy legtöbben már így viselkednek, vagy kritizálják azt akinek még nem jött össze. Nem tudom hogy ki milyen... Nem minden a kapcsolat.. anélkül is meglehet találni az örömöt. Sosem értettem hogy akik kapcsolatban vannak azok miért tesznek megjegyzéseket egy szinglinek... mi sem teszünk felétek. ..
2019. jan. 10. 10:56
 14/14 Gabi022 válasza:

Ez velemi dettó így van ,bűn ronda vagyok ,de csak megkérdezik mért nincs barátnőd :D

Sajnos spontán nem tudok vért hányni pedig legszívesebben így válaszolnék rá :D

2019. szept. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!