Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is rossz, ha folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rossz, ha folyton kérdezik mikor lesz gyerek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Páromat 25 és fél évesen ismertem meg.Másfél éve vagyunk együtt, ebből 10 hónap együttélés. Párom nem régen, elvitt egy barátjához ahol a 3 gyermekes anyuka 20 percen belül nekem szegezte a kérdést hogy mikor lesz baba. Nem tudtam rá jó választ adni, mert párom 2 éven belül szeretné az igazság az, hogy nekem is akkor lesz kb jó. Nem tudom éreztetek-e már így, de nekem ez annyira rosszul esett. Magyarákozkodni kellett, hogy még az egyetemi képzésemből még x idő van. Komolyan mondom vizsgáztatási helyzetben éreztem magam :(

2016. júl. 26. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozol neki magyarázattal.

Annyit elég rá válaszolni, hogy majd lesz. Ennyi.

2016. júl. 26. 16:57
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

De utálom az ilyet, de van rá megoldás: "Mikor fog kihűlni a kapcsolatotok és fogtok elválni?"

1x bejátszottam, azóta nem merül fel a kérdés ebben a baráti körben. Már csak az anyósra kell vmi jót kitalálnom.

2016. júl. 26. 16:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ez találó!!! Párom annyit mondott, hogy nem véletlen volt ilyen tolakodó... szóval , hogy irigység is...Én nekem ez azért volt ilyen rossz, mert sztem láthatta rajtam, h már vágyok a gyerekre ettől függetlenül még bele kell húznom abba az utolsó évbe ami még hátra van... Komolyan majdnem elsírtam magam, pedig nem vagyok hisztigép... ezt is csak jóval később mondtam el páromnak.. eleve bunkóságnak tartottam ezt, mert nem tudhatja pl h velem mi volt x éve... azt sem hogy miért nincs még gyerekem... én speciel soha senkitől ezt nem kérdeztem meg, h mikor lesz gyerek vagy házasság.
2016. júl. 26. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Én örültem,amikor nagy ritkán megkérdezte valaki,mert hozzám úgy álltak az emberek,hogy ráérek még (majdnem harminc évesen) meg ki nem nézték volna belőlem,hogy felelőséget tudjak vállalni,nem tartottak annyira érettnek meg egészségesnek,hogy anya legyek és nekem az fájt nagyon.Hidd el,hogy sokkal rosszabb,mintha azt kérdeznék,hogy mikor lesz.Legalább emberszámba vesznek és sokan csak azért kérdezik,hogy legyen egy téma,minden ok nélkül.Semmi bántó nincs benne.
2016. júl. 26. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rosszul esik. Főleg, ha az egész úgy jön elő, mint egy számonkérés.

(Néhány gondolat, amit le kell gyűrnöd: "Háborúra készülünk? Kell az ágyútöltelék?", "Az én dolgom a demográfiai mutatókat helyreállítani?", "Ott szeretnél lenni, mikor csináljuk őket?", "Még mindig nem tudsz erről leakadni?", "Mi a franc közöd van hozzá, hogy akarok-e egyáltalán, és hogy mikorra terveztem?")

Sok türelmet! :)

2016. júl. 26. 17:09
 6/16 A kérdező kommentje:
De igen sajnos sokszor tapintatlan az ilyen ember... hidd el nekem. Nekem baromira bántó volt..
2016. júl. 26. 17:10
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem olyan sértő, mert pl. ovodástól azt kérdezik, milyen volt az oviban? 8-ostól azt kérdezik, hova fogsz továbbtanulni menni, melyik gimnáziumba? Ha érettségizett valaki, melyik egyetemre fog menni, ha már 20-on éves van-e barátja, barátnője, ha meg már biológia óraja ketyeg a gyerekvállaláshoz akkor azt.. tehát most abban a korban vagy hogy ez az aktuális kérdés. Ezen csakis azért sértődsz meg mert szeretnél gyereket csak még nem tudod bevállalni, ezt szerintem el lehet mondani, és szerintem ezt a kérdést senki nem szánja sértésnek, semmi.. Ez csak az életkorodból kifolyólag egy aktuális kérdés.
2016. júl. 26. 17:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez szerintem magánügy, ha végigolvasod az előttem szólókat nekik is sértő... Vagy akkor mi vagyunk túlérzékenyek? Én senkitől sem kérdezem meg, mert lehet h ez egy fájó pont. A másik meg az hogy ezt olyan orrára nem kötöm akit nem ismerek, hiszen semmi köze hozzá. Tudod miért? Mert jön a következő kérdés és a következő... Ez nekem olyan volt, hogy turkálás a magánéletben. Amúgy meg olyan szaga volt az egésznek, hogy hihi nekem van 3 neked még egy sem.
2016. júl. 26. 17:13
 9/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg nem gondolnak bele az emberek, hogy ez tényleg egy olyan pont ami rosszul esnek. Nekem pl az, h még várni kell. Mindenkinek más: lehet vkinek nem lehet gyereke, sztem az sem fogja kiteregetni a "kedves " kérdezőnek hogy miért nem. Ha igen, akkor meg erős. Nekem spec. most ez a gyengém :D
2016. júl. 26. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
8- tényleg kezdessz kiborulni, hidd el nem azért kérdezte meg mert dicsekedni akart vele hogy neki van 3 gyereke. A 3 gyerekes anyukák sok időt töltenek a gyerekeikkel és beszükül számukra a világ és valahogy ugy érzik csak a gyerekek vannak, mert éjjel-nappal velük foglalkoznak és a végén már csak arról tudnak beszélni. Hidd el mire visszamegy sok anyuka dolgozni még a szókincse is beszükül, komolyan. Nem dicsekedni akart, hanem amiben él arról beszélt most ő a 3 gyerköccel éli meg az egész napját és egyszerüen ugy beszükült hogy most számára ez az általános beszédtéma. Nálunk a családban az egyik fiatal párnak a lány hibájából nem lehet gyereke mindenki kérdezgette első körben mikor akarnak gyereket, elmondta és azóta senkinek nincs második és további kérdése. Most ha annyit mondasz, hogy tervezed te is és majd akármennyi év után szeretnél, akkor ezen nincs mit tovább beszélni. Ugyhogy ne lássál már benne egy összeesküvést ellened, meg ne essen már ennyire rosszul. Tulérzékenyek azok a nők mind, akikre rájön biológiailag ez a gyerekvállalási pánik de egyéb okok miatt még nem vállalják be a szülést és ez miatt vagy te is kiborulva az ilyen kérdések miatt.
2016. júl. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!