Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rossz, ha folyton kérdezik mikor lesz gyerek?
Orulj neki hogy nem azt kerdezte, mikor szexeltek legkozelebb es milyen pozban :D
Nem kell ezt ilyen veresen komolyan venni. Tolem is megkerdeztek mar es ugyan ugy a kovetkezo 2 evben varhato, de en nem talaltam ezt bantonak.
Inkabb azon gondolkodj el hogy azert akarsz-e gyereket mert szerinted mar elvarhato toled, es az elvarasoknak meg kell felelni?
Nyugi,nem kell ezt a szivedre venni! Én alapbôl nem kérdezek ilyet.
1:közöm semmi
2:nagyon rossz emlékem van róla:megismertem egy lányt,barátnősködtünk,(még mindig a barátnőm),séta közben 1 hônap ismeretség után megkérdeztem ugyanezt. Bár ne tettem volna... A csaj sírógörcsöt kapott,nem lehet gyereke... Legszivesebben pofán vágtam volna magam.
Nem kell ennyire komolyra venni;)
Másik:csúnya,fájdalmas szakítás után 2 évig nem volt senkim. A szomszéd öregasszony,aki állandôan figyel,minden áldott nap(!!!!!!) nekem szegezte a kérdést:
-Kedvesem,mikor lesz már barátod?
2 éven át tűrtem.
Egy nap elkapott “széles jó kedvemben“
-Kedvesem,van-e már udvarlód?
Mondom neki,van,bevonultam apácának és a pappal vagyok jóban.
Na,hála Istennek,azóta nem köszön!!!
Na,most nem azt mondom,hogy az első kérdésre bunkózni kell,de aki keményen rá áll a témára,le lehet koptatni a búsba.
Ha valaki rákérdez: várni akarunk vele.
Ennyi.
Csigavér.
Ezt tolem is mindig megkerdezik, de sosem veszem bantasnak mindig azt mondom, hogy soha mert az eletet valasztottam:-)))
Nem zavar h az emberek mit mondanak es mit kerdeznek, nem tartoznak a vilagomba ergo irrelevans:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!