Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is rossz, ha folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rossz, ha folyton kérdezik mikor lesz gyerek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Páromat 25 és fél évesen ismertem meg.Másfél éve vagyunk együtt, ebből 10 hónap együttélés. Párom nem régen, elvitt egy barátjához ahol a 3 gyermekes anyuka 20 percen belül nekem szegezte a kérdést hogy mikor lesz baba. Nem tudtam rá jó választ adni, mert párom 2 éven belül szeretné az igazság az, hogy nekem is akkor lesz kb jó. Nem tudom éreztetek-e már így, de nekem ez annyira rosszul esett. Magyarákozkodni kellett, hogy még az egyetemi képzésemből még x idő van. Komolyan mondom vizsgáztatási helyzetben éreztem magam :(

2016. júl. 26. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Orulj neki hogy nem azt kerdezte, mikor szexeltek legkozelebb es milyen pozban :D

Nem kell ezt ilyen veresen komolyan venni. Tolem is megkerdeztek mar es ugyan ugy a kovetkezo 2 evben varhato, de en nem talaltam ezt bantonak.

Inkabb azon gondolkodj el hogy azert akarsz-e gyereket mert szerinted mar elvarhato toled, es az elvarasoknak meg kell felelni?

2016. júl. 26. 17:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Biztosan igazad van. Mindenesetre érdekes...
2016. júl. 26. 17:26
 13/16 A kérdező kommentje:
25 éves koromig a fejemben sem fordult meg a gyerek... Most viszont igen és nem azért mert mindenki szül ... magam miatt, mert vágyok rá.
2016. júl. 26. 17:28
 14/16 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nyugi,nem kell ezt a szivedre venni! Én alapbôl nem kérdezek ilyet.

1:közöm semmi

2:nagyon rossz emlékem van róla:megismertem egy lányt,barátnősködtünk,(még mindig a barátnőm),séta közben 1 hônap ismeretség után megkérdeztem ugyanezt. Bár ne tettem volna... A csaj sírógörcsöt kapott,nem lehet gyereke... Legszivesebben pofán vágtam volna magam.

Nem kell ennyire komolyra venni;)

Másik:csúnya,fájdalmas szakítás után 2 évig nem volt senkim. A szomszéd öregasszony,aki állandôan figyel,minden áldott nap(!!!!!!) nekem szegezte a kérdést:

-Kedvesem,mikor lesz már barátod?

2 éven át tűrtem.

Egy nap elkapott “széles jó kedvemben“

-Kedvesem,van-e már udvarlód?

Mondom neki,van,bevonultam apácának és a pappal vagyok jóban.

Na,hála Istennek,azóta nem köszön!!!

Na,most nem azt mondom,hogy az első kérdésre bunkózni kell,de aki keményen rá áll a témára,le lehet koptatni a búsba.

Ha valaki rákérdez: várni akarunk vele.

Ennyi.

Csigavér.

2016. júl. 26. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt tolem is mindig megkerdezik, de sosem veszem bantasnak mindig azt mondom, hogy soha mert az eletet valasztottam:-)))

Nem zavar h az emberek mit mondanak es mit kerdeznek, nem tartoznak a vilagomba ergo irrelevans:-)

2016. júl. 26. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Jut eszembe,több évi szar házasságba nem vállaltam gyereket és egy "barátnőm" megkédezte,hogy miért nem fogadunk örökbe.Először én is megsértődtem,de azóta csak nevetek rajta.
2016. júl. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!