Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
Szóval a kérdésedben azt állítod, hogy nem tesznek energiát a nők a párkeresésbe, illetve nem érdekli őket. Lehet, hogy más körülmények között nőttünk fel és élünk most, de én egyáltalán nem ezt tapasztaltam. Nem vagyok egy tipikus sármos "húdejópasi", kaptam elég lelombozó visszajelzést, de pozitívat is. Valaki taszítónak tart, valakinek bejövök. Ez van, nem lehet mindenkinek megfelelni. A lényeg, hogy az utóbbira koncentráljunk. És eddig külsőről beszéltem. Mert legalább olyan fontos - ha nem fontosabb a személyiség. Lehet maradt 20% a potenciális nők közül, akinek bejövök külsőre-belsőre. Ezt tovább csökkenti az én oldalamról, hogy ki az aki nekem bejön külsőre-belsőre. Maradt 10%? Nem tudom. De azt igen, hogy kb 15 éves korától próbálkozik az ember, keres, tapasztal, csalódik, fejlődik, megérik, elfogad dolgokat, egyre felelőssegteljesebben áll a legtöbb dologhoz, megismeri önmagát, a párkapcsolatok dinamikáját, és ha helyes következtetéseket von le, és legalább annyira nézi saját magát egy tapasztalat után, mint a másikat, és képes önreflexíven tanulni, fejlődni, max 10-15 év után nem lesz problémája az élet ezen területén. Mert így 25-30 éves korára megtanulja hogyan legyen boldog egyedül is, és ha helyesen csinálja, úgyis lehetősége lesz egy hosszú, boldog párkapcsolatra.
De be kell látnod, hogy nem mindenki így csinálja, belőlük lesz az, aki másokat hibáztat általánosítva és helytelen következtetéseket von le. Nem mindenkivel illünk össze, és ez így van jól, különbözőek vagyunk. Plusz ott van az a dolog is, hogy "megdolgozunk" egy jól működő, boldog párkapcsolatért. Nagy motiváció ez, hogy jobb emberek legyünk, megtanuljunk csapatban működni, és helyesen értékelni az emberi kapcsolatokat.
A ferfiak vagy nők "alsó" 20-30%-áért ne is mozdítsa senki a kisujját, mert 1. ez szubjektív, hogy kinek mi az alja és 2. az valószínűleg az a réteg, akikkel nem sok közös van, így nem illenek össze. Akkor meg miért őket kellene erőltetni? Aki tud nyújtani egy alaphigiéniát, alapöltözködést (rendezett külsőt), es egy olyan személyiséget, hogy őszinte, kedves, megbízható és nyitott mások felé, annak nem lesz gondja, hogy ismerkedjen, és találjon párt. Egy embernek kell megfelelni, nem a tásadalom nagy részének.
Jó, most a poén kedvéért tegyük fel, hogy ez lesz az általános, és a pasik 90%-a lesz mgtow.
Szerinted akkor a nők nem ugyanazt a külső és belső tulajdonságot fogják vonzónak tartani? Egyből kezdenek kaparni egy dagadt, ápolatlan, alkoholista tuskónál, mert nem elég, hogy bunkó és ronda, de legalább nem is akar párt, és hú, az olyan izgi, hogy akarata ellenére ráerőlteti magát egy szőke bombázó?
Igen, sajnos vannak ilyenek is, de itt állandóan azt lehet olvasni, hogy aki egyedül marad a gyerekkel, az megérdemli. 🤷♀️
"Igen, sajnos vannak ilyenek is, de itt állandóan azt lehet olvasni, hogy aki egyedül marad a gyerekkel, az megérdemli."
Gondolom azért, mert ha nem özvegy az illető, akkor igenis megérdemli
Rendes nő rendes hapsit talál magának, bőven van rá lehetőségük
36#
Rendes nő rendes hapsit talál magának, bőven van rá lehetőségük
Igen neked ezért nincs nőd🤣
Ne irigyeld már Tőlünk azt hogy gyerekkel is találtunk új párt, neked ez meg sehovy nem megy😂
#36:
Na álljunk meg!
Azt hiszed, hogy a terhesség után kötelező együtt maradni? Bármi is történik? Azt hiszed, hogy a rendes, normális emberek tökéletesek? Senki se hibázik? Senki se változik? 10-20 éven át habos-babos rózsaszín cukorhab az élet?
Szerinted emberek csak azért szakítanak vagy válnak, mert a másikról kiderült, hogy egy pszichopata szemétláda?
Szerinted akkor mindenki selejt, aki nem maradt élete végéig az első párjával? Hagyjuk már...!
Az, hogy van már közös gyerek, mikor szétmennek, csak egy (nehezítő) körülmény.
Pont az a baj, hogy nagyon sok nő akkor is benne marad a xar kapcsolatban, mikor már csak szenved, mert jajj mi lesz a gyerekkel, meg mit szólnak az emberek.
Pont az lenne a jó mindenkinek, ha az ilyen kapcsolatoknak időben végetvetnének a nők. Ez a mindent le kell nyelni, meg az áldozathibáztatás a legfőbb oka, hogy sok nő azt tartja a normálisnak, ha megalázza és elnyomja a férfi, ő meg becsicskul.
"Gondolom te is kedves, jólelkű srác vagy, aki nem érti, hogy miért nincs senkije."
Igen olyasmi
Csak én értem hogy miért maradtam egyedül: Egyszerűen túl jó vagyok a mai nők számára😁
Egyik sem képes megfelelni számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!