Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
"hát persze, te kis selejt"
Köszönöm a bókot drága!
Én is szeretlek❤️
1. "Nem az mgtow azt jelenti hogy a férfiak nem nyalnak a nőknek csak azért mert nők. Ha a nőnek is jó akkor értelmes keretek közt lehet párkapcsolatról is szó."
Ez nem igaz, nem ezt jelenti az MGTOW
2. Nekem alapból nem kellene olyan férfi, aki pincsiként nyal, körülugrál, csak mert nő vagyok.
3. Soha nem mozdítanám a kisujjamat sem, a férfiak "alsó 20-30%-áért", a büdös életben hozzám sem érthetnének, tömeges MGTOW ide vagy oda.
Én ugyan nem a kérdésedre válaszolok, csak tudatni szeretném: a probléma benned van. A világod azért olyan, amilyen, mert szar a gondolkodásmódod, és ezen soha nem fogsz tudni változtatni, mert képtelen lennél azt beismerni, hogy te vagy a sz*rzuhatag forrása.
Az élet egyébként szép, sokrétű, és nem fekete - fehér, ahogy a te kis buksidban elképzeled. De sajnos , hogy ezt észrevedd, nyitottnak kell lenni rá, amire képtelen vagy.
Eszerint
"A MGTOW nem egy mozgalom. Nincsenek vezetők, legfeljebb egyes hangokat többen hallanak, mint másokat. A férfijogi mozgalom (MRA) nem azonos velünk, és ugyan a kettő nem zárja ki egymást, de a MGTOW önmagában nem politikai cél vagy eszköz. "
Tehát egy igazi mgtow-s nem lázadhatna.
48-as:
Vannak férfiak is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!