Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
60. Hát én is ezt mondom.
Az átlag férfi a nőket hidegen hagyja. A szipi szupi pasik kellenének, csak ők kevesen vannak és élnek a lehetőséggel.
"Az átlag férfi a nőket hidegen hagyja."
Még szép. Engem is hidegen hagy, aki az én meglátásom szerint átlagos.
Viszont, nem mindenki van így vele, van aki még sz-ar pasikért is pitizik, láttam már barátnőimnél is ilyet.
Hiába hisztizel itt. A lgtöbb nőnek és férfinek van párja, tehát megtalálták egymást, nem voltak irreálisak az igények.
Verheted magad a földhöz, akkor sincs igazad.
63
Engem ez iszonyatosan nem érdekel. Felőlem tarthattod 100-ból 100-at is vonzónak, akkor sem fogok többnek "megkegyelmezni".
És amúgy de, az olyan férfiért, aki megfogott, képes voltam tenni, nem is keveset.
A nők szaladtak utánnam mindig.
Ilyen is van.Nehogy azt gondold,hogy egy kaptafára lehet hűzni a nőket meg a férfiakat.Ez azért kicsit árnyaltabb,minthogy tényként allítasz százalékokat.
Először is, tartsd meg a szánalmas sztereotípiáidat jó édes anyukádnak. Köszönöm.
Másodszor pedig, az első pár évben én fizettem nagyon sok mindent, mivel egyetemisták voltunk, és ő éhenkórász kolis volt, szegényebb családból származott, én pedig örököltem a testvéremmel közösen egy lakást, amit kiadtunk, szóval volt némi bevételem., és a családom is jobb anyagi helyzetben volt akkor. A közös programokat többször fizettem ki fullra én, mint ő, de olyan is volt, hogy mindenki a saját részét. A közös Balatonozásokat is olyan 70%-ban én fizettem ki.
De ez csak az első pár év.
Azóta mindketten befejeztük az egyetemet, elkezdtünk dolgozni, és mára már több év karrierépítés van mögöttünk, mindketten jól keresünk és közösen építettük fel az életünket.
Ennyit az anyagiakról.
Az alapvető, hogy soha nem kellett kitalálnia az igényeimet, hanem volt szám elmondani, és ugyanezt vártam tőle is.
Minden igényének igyekeztem és igyekszem megfelelni, kihozni magamból a maximumot, soha nem vártam, hogy feltétel nélkül szeressen, csak mert nő vagyok. Minden problémát, ami adódott, a megoldás felé tereltem. Mivel fiatalon és éretlen fejjel jöttünk össze, volt rengeteg problémánk, sokat veszekedtünk, több élethelyzeti krízisünk is. De megcsalás, tiszteletlenség, vagy a szeretet megkérdőjeleződése soha az életben nem volt terítéken. Nemcsak ő támogatott, ha problémáim voltak éppen a családban (konfliktus, betegség, halál), vagy a munkahelyen, hanem én is őt, soha nem volt olyan sem, hogy jajjj, a férfinak nem szabad gyengének mutatni magát, hanem teljes erőbedobással segítettem neki mindenben.
Mindent amit kaptam tőle testi és lelki szinten, viszonoztam, és ő is ugyanígy, soha nem volt a kapcsolatunkban semmiben sem aránytalanság. Ugyanígy vagyunk az anyagiakkal, munkával és az itthoni teendőkkel is a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!