Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
 101/159 anonim ***** válasza:
84%

Soha nem mondtam olyat, hogy minden nő megérdemli, és egy férfi sem érdemli meg.

Én megérdemlem és a párom is megérdemli pl. Ennyi.

És nem, nekem sem jár, hanem tettem érte, hogy megérdemeljem egy olyan férfi szeretetét, aki ér is valamit emberileg, és nem olyan szétcsúszott gyökér, mint ti. Számomra ti vagytok az undorítóak.

2022. febr. 22. 21:05
 102/159 anonim ***** válasza:
82%
Minek kell kiforgatni egymás szavait? Ti komolyan azt hiszitek nektek alanyi jogon jár a szeretet és szex miközben úgy beszéltek a nőkről ahogy?
2022. febr. 22. 21:11
 103/159 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, az mgtow nem akar nőt, nem? Aki nem akar nőt, arra miért akarjam rábeszélni magam?
2022. febr. 22. 21:48
 104/159 A kérdező kommentje:

103. Nem az mgtow arról szol hogy a férfi nem fut a nő után és nem hajlandó neki elköteleződni. Szexről alkalmiról bármikor lehet szó. És amúgy az sehol nem kitétel hogy utalni kell a nőket. Ez csak a ti esetenként helyes esetenként helytelen megfigyelésetek.

🤔

Egyébként lenne egy kérdésem hozzád? Ha velünk Általánosítókkal az a probléma hogy általánosítunk, és emiatt incelnek vagyunk minősítve. Holott én pl egyáltalán nem értek egyet, és nem rokonszenvezek velük. És te is Általánosítás velunk kapcsolatban akkor te hogyhogy nem vagy incel?

2022. febr. 22. 22:05
 105/159 anonim ***** válasza:
70%

Nem az általánosítás miatt vagy incel. Ezt honnan vetted?

Egyébként ez újabb kérdést vet fel. Én nem akarok szexkapcsolatot, akkor miért szaladjak egy farok után? Nem értem, hogy a kérdésben hol a logika. Mintha azt kérdeznéd, valami, ami senkinek nem kell, kelendőbb lenne-e, ha drágább lenne.

2022. febr. 22. 23:57
 106/159 VincentLaw ***** válasza:
17%

Ekkora marhaságot rég nem hallottam, már bocs a kifejezésért.

Azokkal a pasikkal mi a helyzet, akik mondjuk odafigyelnek, meg törődnek egyes lányokkal, viszont viszonzást nem igen kapnak, sőt még jól ki is használják őket? (Igen tudom, az ilyen pasik nyomik, meg meg is érdemlik, valahogy mindig a pasik lesznek a hibásak) Ebben az esetben tényleg megállja a helyét a kijelentésed, hiszen a lány megérdemli a törődést, vagy hogy szeretve érzi magát. Csak az a baj, hogy visszafelé meg már nem igaz, ergó tényleg úgy jön le, hogy a pasi ezeket nem érdemli meg, mivel pasi. Kicsit sem kettős mérce.

2022. febr. 23. 09:32
 107/159 anonim ***** válasza:
100%

106-os:

Ohh, hogyne... Mindig fel kell hozni példának a nice-guy-okat...

2022. febr. 23. 09:35
 108/159 A kérdező kommentje:
106. Pontosan.
2022. febr. 23. 10:04
 109/159 anonim ***** válasza:
81%

Hihetetlen, hogy ennyire csökevényes az agyatok, hogy nem értitek. Nekem tök világos, hogy arra gondolt, hogy megérdemli, hogy olyan emberrel legyen kapcsolatban, aki szereti és törődik vele.

Az senkit nem érdekel, hogy te kit néztél ki magadnak és kinek nyalsz be, csak hogy cserébe kapj puncit.

2022. febr. 23. 10:09
 110/159 A kérdező kommentje:

105. Aki nem akar szexelni az nem érdemli meg a törődést a támogatást, sztb. Amit a férfiak manapság pusztán azért megadnak mert az illető nő.

Nem akarsz szexelni rendben van. De ha mindenki mgtow lenne akkor kénytelen lennél, vagy szexelni vagy egyedül támogatás nélkül leélni az életed.

2022. febr. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!