Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
"Elmész az @nyádba olvasni nem tudó buta pics@."
Össze vissza írsz, a sztorid homályos és én vagyok a fhaszkalap ugye?
Istenem de örülök hogy sosem kellett ilyen picsákkal szenvednem
Nem véletlenül voltam mindig ilyen óvatos a nőkkel. S most nem kell a kérdező helyében elviselni a nők megalázását, mert egynek sem engedtem hogy megalázzon
Mussolini mondásában hiszek:
"Jó dolog bízni másokban. Viszont senkiben nem bízni meg sokkal jobb"
Dehát nem tudod megérteni hogy nem azért voltak szemetek veled,mert nők.Hanem mert nem jó emberek,nem jó barátok voltak!!Ez azért nem ugyanaz!!Nem női minőségükben,szerepükben voltak azok,hanem barátként!!
Ezzel az erővel gyűlölhetnél minden szőke embert akár,mert szőke volt a rendőr,aki megbüntetett.
A rendőr nem mint szőke ember,hanem minősítesében,mint hatósági személy büntetett meg.
Nem tudom már masként leírni.
156. Jó ezt végülis így értem.
😓
Csak ennyi árulás után nehéz már bízni a másikban.
Ezt melyik mondatomból sikerült kikövetkeztetned, mert nem is állítottam az ellenkezőjét. Arra próbáltam reflektálni, hogy egyes nők, ha a pasi nem jön be nekik, de azért jól elvannak vele, mert a személyiségével nincs bajuk, meg el lehet a pasival bandázni, akkor azt azért zsebre teszik, mert miért ne. Viszont ha a pasi esetleg komolyabban bepróbálkozna, akkor lehet negatív tartalmú címkéket rá aggatni. Vagy ha nem is fordul át a dolog ilyen szemétkedéssé és címkézgetésbe, azért még van pár praktika a nőknél, hogy mégis csak a közelükben tartsák a srácot, pl a remény csöpögtetését jó kimérve. De belül pontosan tudják, hogy semmit nem akarnak a sráctól, de azért jó a bókokat időnként eltenni, ha éppen nincs más, aki épp nincs senki, aki foglalkozna velük, arra jók lesznek ezek a srácok is. Az ilyet én eléggé gerinctelenségnek tartom, hogy nem képes egyenesen megmondani a pasinak, hogy bocs, de soha semmi nem lesz közöttük, helyette megy a hülyítés. Sajnos nekem is volt már ilyenben részem, azóta én is óvatosabb vagyok az ilyen nőkkel. Meg a környezetemben is láttam pár esetet, aminek hasonló volt a menete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!