Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/159 anonim ***** válasza:
94%

Nem úgy volt, hogy csak az alfachadek, avagy a férfiak felső 5%-a kell a nőknek?

Most akkor 70%-nak mégis van esélye?

2022. febr. 17. 07:31
 2/159 anonim ***** válasza:
91%
Bazd, tele van a gyakori síró, magányos nőkkel. Még hogy a nők nem tesznek bele energiát...
2022. febr. 17. 07:32
 3/159 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok incel nem hiszek ilyen marhaságokban. Sőt nem írtam oda de természetesen az alsó 20-30%nak is lehet nője. “Csak” vért kell hozzá izzadnia neki.
2022. febr. 17. 07:34
 4/159 anonim ***** válasza:
93%
#2 Az, hogy sírnak, hogy magányosak nem energia befektetés egyik nemnél sem.
2022. febr. 17. 07:34
 5/159 A kérdező kommentje:
2. Én egy darab ilyet nem láttam. Kivéve az elvált anyákat. De az biztos hogy ha nem kelletem előtte párnak, akkor utólag gyerekeltartó(nevelésből kizárt) pénztárca se leszek.
2022. febr. 17. 07:36
 6/159 anonim ***** válasza:
96%

Le lehetne koccolni az elvált anyák általánosításáról is. Összejöttem anno a gyerekem apjával, nem volt gazdag, anyuval lakott, majd utána hozzám költözött. Majd megcsalt. Én maradtam a gyerekkel, ő egy vasat nem fizet 8 éve. Sajna nem tudja kigazdálkodni a havi fizetéséből.

Én nevelem a gyereket, én teremtettem meg neki mindent. Amíg nem volt párkapcsolatom addig is vittem nyaralni, megvolt mindene.6 évig egyedül voltam, mert gyerekkel meg már 100x jobban megmérem kit engedek az életembe.

2022. febr. 17. 07:42
 7/159 anonim ***** válasza:
93%

Ez ilyen tömeges jelenség, hogy egy nő elutasít, aztán pár év múlva felkér, hogy tartsd el a gyerekével?

Mert ha igen, akkor mégis csak kezdeményeznek a nők, csak nem az, aki neked kéne.

Vagyis te valójában ezt akarod kérdezni:

Ha nem vagyok hajlandó tenni semmit a pártalálás érdekében, az el tudom-e érni, hogy a nekem tetsző prémium kategóriás nők szedjenek fel engem?

2022. febr. 17. 07:45
 8/159 anonim ***** válasza:
63%
#6 Nyilván akire nem vonatkozik, az nem veszi magára az általánosítást. Engem sem hatnak meg a mamahoteles, inceles, nem segít a férj soha otthon kommentek, mert nem vonatkoznak rám.
2022. febr. 17. 07:47
 9/159 anonim ***** válasza:
85%

Mit értessz energia befektetés alatt?

Mert már bocs, de ha felregisztrálok társkeresőre nem feltétlenül jelenti azt, hogy van kapacitásom 20 emberrel folyamatosan kapcsolatot tartani, beszélgetni és még a napi újabb 20 kérőre írni.

2022. febr. 17. 07:48
 10/159 A kérdező kommentje:

9. Pl azt hogy albérletbe kell költözni, mert aki otthon lakik az nem rúg labdába(mamahoteles lúzer ugye) akkor se ha a nő is otthon lakik.

Ez ugye rulett mert közel se biztos így se hogy lessz valakid, de a pénzed meg befektethetnéd helyette.

2022. febr. 17. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!