Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
"Aki nem akar szexelni az nem érdemli meg a törődést a támogatást, sztb. "
Neked qurva kell, nem nő...
"Nem akarsz szexelni rendben van. De ha mindenki mgtow lenne akkor kénytelen lennél, vagy szexelni vagy egyedül támogatás nélkül leélni az életed."
Nem értem, ha mindenki mgtow lenne, miért lennék kénytelen szexelni? Most is egyedül vagyok, konkrétan semmi nem változna. Csak annyi, hogy nem érteném, sokan a környezetemben miért hagyták ott a kapcsolatukat.
113. Ja hát az már derogál hogy tegyél valamit azért hogy kapcsolatod legyen? Pedig jelenleg igen baráti a rendszer. A férfiak a segged is kinyalják és így se jó?
Mind eszt érdemlitek, éljetek csak egyedül támogatás nélkül.
Nem nyalja senki a seggem. Ha meg valaki próbálná előadni a nice guyt, tudok olyan csúnyán nézni, hogy motyogva elvonulna.
Milyen támogatásra gondolsz? Van családom, vannak barátaim.
119. Támaszkodsz rájuk mikor neked az kell. Mikor ők akarnának rád akkor meg cserbenhagyod őket.
Meg még ilyen szemétségeket is a fejükhöz vágsz.
Mint pl:
-ne hisztiz mint egy lány. (Nektek szabad hónapokig ugyanazon)
-Nem vagyok az anyád hogy segítsek. ( elvileg barát, dehát ez akkor egyirányú)
-a férfi nem sir( a nő persze bármikor)
Stb…
Csak amit a nők általában csinálni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!