Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
 121/159 anonim ***** válasza:
77%

Tehát szerinted minden nő olyan amilyennek leírtad a 120-as hozzászólásodban?

Mert amúgy ezek ti vagytok. Ti férfiak között terjesztitek ezt a nagykan és nemsíró sztereotípiákat. A legtöbb nő szereti ha a férfi elárulja érzéseit és lehet vele beszélgetni erről.

2022. febr. 23. 10:53
 122/159 anonim ***** válasza:
80%

Sajnálom, hogy te ilyen nőkkel nőttél fel.

Egyrészt a barátaim mindkét nemből vannak, másrészt de, ott voltunk egymásnak, ez a barátság. Ők, mikor én szülőm halt meg, én, mikor másoké - és már az ügyintézésben is tudtam segíteni, nem csak lelkiekben. De pl. tegnap is a gyerekkori legjobb barátom terhes feleségét vittem bevásárolni.

Sajnálom, hogy vagy rosszak a barátaid, vagy rájöttek, hogy te szexet akarsz egy meghallgatásért cserébe.

2022. febr. 23. 10:58
 123/159 A kérdező kommentje:
121. Én ezt csak nőktől kaptam eddig meg. Olyanoktól is akikkel évek óta barátság van. A férfi barátaimat meg ne szid, veletek nőkkel ellentétben ők derekasan hejtáltak.
2022. febr. 23. 10:59
 124/159 anonim ***** válasza:
23%
Tőlük nem vártál el semmit cserébe.
2022. febr. 23. 11:02
 125/159 A kérdező kommentje:

"rájöttek, hogy te szexet akarsz egy meghallgatásért cserébe." Nem és rosszindulatúak vagytok. Azt vártam volna a barátaimtól hogy miután megcsalt a barátnőm megkapjam azt a támogatást amit a férfi barátaimtól megkaptam.

Ehelyett elhajtottak, annak ellenére hogy én hasonló helyzetben melléjük álltam.

2022. febr. 23. 11:10
 126/159 anonim ***** válasza:
81%
És a rossz emberismereted miatt mindenki más a hibás?
2022. febr. 23. 11:12
 127/159 A kérdező kommentje:

126. Nem.

A nők a hibásak amiért ilyen gerinctelenek, hogy a segítség az kell kétkézzel mikor oda kellene állni a másik mellé akkor meg csak a bunkózás megy.

2022. febr. 23. 11:14
 128/159 anonim ***** válasza:
76%
De ezeket a nőket te választottad barátnak.
2022. febr. 23. 11:16
 129/159 anonim ***** válasza:
20%
Tele az internet az "én halálosan tudok nézni" másenykákkal, csak a valóságba valahogy sose lépnek ki :D
2022. febr. 23. 11:22
 130/159 A kérdező kommentje:
128. Ja ilyenkor az én hibám, csak azt magyarázd meg hogy fordított esetben ez miért áldozathibáztatás akkor?
2022. febr. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!