Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
Tehát szerinted minden nő olyan amilyennek leírtad a 120-as hozzászólásodban?
Mert amúgy ezek ti vagytok. Ti férfiak között terjesztitek ezt a nagykan és nemsíró sztereotípiákat. A legtöbb nő szereti ha a férfi elárulja érzéseit és lehet vele beszélgetni erről.
Sajnálom, hogy te ilyen nőkkel nőttél fel.
Egyrészt a barátaim mindkét nemből vannak, másrészt de, ott voltunk egymásnak, ez a barátság. Ők, mikor én szülőm halt meg, én, mikor másoké - és már az ügyintézésben is tudtam segíteni, nem csak lelkiekben. De pl. tegnap is a gyerekkori legjobb barátom terhes feleségét vittem bevásárolni.
Sajnálom, hogy vagy rosszak a barátaid, vagy rájöttek, hogy te szexet akarsz egy meghallgatásért cserébe.
"rájöttek, hogy te szexet akarsz egy meghallgatásért cserébe." Nem és rosszindulatúak vagytok. Azt vártam volna a barátaimtól hogy miután megcsalt a barátnőm megkapjam azt a támogatást amit a férfi barátaimtól megkaptam.
Ehelyett elhajtottak, annak ellenére hogy én hasonló helyzetben melléjük álltam.
126. Nem.
A nők a hibásak amiért ilyen gerinctelenek, hogy a segítség az kell kétkézzel mikor oda kellene állni a másik mellé akkor meg csak a bunkózás megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!