Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
 141/159 A kérdező kommentje:
140. Ja persze, de a nőknek szabad igaz?
2022. febr. 23. 12:15
 142/159 anonim ***** válasza:
68%
Nem, nem szabad.
2022. febr. 23. 12:18
 143/159 A kérdező kommentje:
142. Mégis megteszik.
2022. febr. 23. 12:19
 144/159 anonim ***** válasza:
77%
De te is. Akkor felejtsük el, hogy a férfiak racionálisak. Úgy nem tűnik ennyire nevetségesnek a kanosságból jövő reagálás.
2022. febr. 23. 12:24
 145/159 A kérdező kommentje:
144. Én nem hagytam őket, cserben ők engem igen.
2022. febr. 23. 12:28
 146/159 anonim ***** válasza:
100%

És emiatt tönkreteszed az életed.

Mindenkit hagytak már cserben, akár család, akár barátok. A legtöbb ember elfogadja, hogy léteznek szar emberek, és tovább lép.

Ha engem az összes (bár nem írtad le, ez hány főt jelent), akármelyik nemhez tartozó barátom folyamat csak kihasználna, akkor megkérdezném a többi barátomat, a tesómat, a pszichológusomat, hogy mit csinálok rosszul. Ennek alapfeltétele az önismeret és az őszinteség, és hogy tényleg érdekel-e a válasz, nem csak gyűlölködni akarok.

Amit nem tennék, nem utálnék meg egy egész nemet pár ember miatt, és nem zárnám ki a romantikus kapcsolatok lehetőségét. (Nem tudom összerakni, ez miért merült fel benned.)

2022. febr. 23. 12:36
 147/159 A kérdező kommentje:
146. Hát ő hát ő... Mondjuk mert megcsalt? Vagy mert a a 2 nő barátom nem hajlandó tudomású venni hogy ez nekem fáj?
2022. febr. 23. 12:40
 148/159 anonim ***** válasza:
100%

Tehát három nő miatt mmegrekedsz az életben. Egy megcsalt, kettő leszar, nem érdemelnék meg, hogy gondolj rájuk. Te meg nekik szenteled az életed. Ők nyertek.

Most mondjam, hogy a férfiakra mindig az ilyen selejt nők vannak nagy hatással, a normálisakat meg le se szarják? Nem mondom inkább.

Ha neked ez így jó, legyél mgtow pát idióta nő miatt. Csak ne bánts aktívan nőket, ne verd, erőszakold őket.

2022. febr. 23. 12:46
 149/159 anonim ***** válasza:
100%

Válogasd meg a barátaidat.

Hogy szemléltetőpéldát hasznaljak:Van aki nem tud különbséget tenni az ivócimbora és a barát között.

Az egyikkel jol el vagy,mig van pénzed,a másik segíteni indul,ha bajban vagy!!

2022. febr. 23. 12:58
 150/159 anonim ***** válasza:
68%

Tehát egy nő megcsalt és emiatt nőgyűlölő lettél?

Ne kend a két másik női barátodra, mert ők semmit se tettek ellened. Ha nem éreznek szimpátiát irántad mint férfi iránt, és nem mint barát iránt, az nem az ők bajuk. Nem direkt áltatnak, csak szimplán te se közölted velük, hogy többet akarsz, és ők azt hiszik barátnak jó vagy.

2022. febr. 23. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!