Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Tudják, hogy ha az egész világtörténelemben így gondolkodtak volna az emberek, akkor már rég nem lenne emberiség? Nagyon egyedülálló a mostani, sosem volt ilyen jólét, mégis kihalunk, de a szegény országokban szaporodnak.
2022. jan. 3. 23:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:
92%
#7: a kérdés alatti felvezető szövegedben egy szóval sem emlegetted Magyarországot, ellenben az emberiség kihalását, na, azt emlegetted, nagyon értelmes és következetes kérdező.
2022. jan. 3. 23:41
 12/116 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem túlzok, de a nőismerőseim 60-70%-a egyedül maradt a gyerekkel, míg apuka éli világát. Ráadásul itt is úgy beszélnek az egyedülálló anyákról, mint valami undorító lényekről, akikbe csak belerugni jó.
2022. jan. 3. 23:43
 13/116 A kérdező kommentje:
11: utána azt is írtam, hogy a szegény országok szaporodnak, tehát logikus, hogy a kihalást nem Afrikára értem
2022. jan. 3. 23:46
 14/116 anonim ***** válasza:
100%

5.

És ki fogja ezt fizetni? Mert újra és újra csak azt hallani, hogy ilyen pótlék, olyan családi kedvezmény, SZJA visszautalás nekik stb.

2022. jan. 3. 23:48
 15/116 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert már nem kövezik meg őket, vagy égetik el őket máglyán, mert szembe mernek menni a "megszokottal". Egyébként meg, ahogy telik az idő, az ember egyre többet tud, egyre intelligensebb lesz, és egyre jobban tisztában van azzal, ami körülötte zajlik. És most azt a szintet kezdjük megütni, ahol az emberek kezdenek rájönni, hogy az életed célja nem csak az lehet, hogy hagyod, hogy beléd élvezzenek/bele élvezel valakibe védekezés nélkül. Ettől vagyunk emberek, nem? Hogy mások vagyunk, mint az állatok, amiknek csak az az egyetlen életcéljuk, hogy reprodukálják magukat, utána pedig meghaljanak.

Egyébként meg nem fogunk kihalni, ez egy elég hülye duma. Ha mindenki így gondolkozna/gondolkodott volna, akkor valóban kihalnánk, de nem gondolkozott mindenki így, szóval felesleges feltételes módban keresgélni a "mi lenne ha.."-kat. Ha meg minden ember kívétel nélkül úgy döntene, hogy szül 10 gyereket, akkor is kihalnánk, csak akkor meg túlnépesedésben. Mondjuk már ígyis túl vagyunk népesedve.. De legalább van egy kis ellensúly a halálozás, a gyereket nem vállalók, és a nem kívánt terhességet megszakítók jóvoltából. Lehet jönni a szent dumával továbbra is, hogyha mindenki így gondolkodna, akkor kihalnánk. Mondom. Ez tény. Csak hogy az éremnek két oldala van, és ha mindenki szülne, akkor ugyan az a szomorú sors várna ránk, mintha senki nem szülne. Evvan'. Ezért kéne az egyensúly, hogy aki akar, az szüljön, aki meg nem, arra ne kényszerítsék rá és ítéljék el.

Ennyi.

2022. jan. 3. 23:50
 16/116 anonim ***** válasza:
34%
Általában ezt akkor hangoztatják a nők, ha nincs pasijuk vagy nem álmaik pasijával élnek együtt. Én voltam a legnagyobb antigyerekvállaló korábban, aztán találkoztam valakivel, akitől az első pillanat után kb tudtam, hogy gyereket szeretnék:D
2022. jan. 3. 23:52
 17/116 A kérdező kommentje:

15: szabadság, aki akar szüljön, aki nem, ne erőltessék rá

Igen ám, de mi van, ha szeretnék apa lenni, de nincs nő, aki szülne? Akkor mivel a nő szabadsága nem szülni, így jártam én is?

2022. jan. 3. 23:57
 18/116 anonim ***** válasza:
100%
#17 ez igaz a szexre is, csak szolok
2022. jan. 3. 23:59
 19/116 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor igen, így jártál. Senki nem mondta, hogy az élet igazságos, kérdező. Senkinek nem jár semmi ebben az életben. Vagy szerencséd van, vagy nem.
2022. jan. 3. 23:59
 20/116 anonim ***** válasza:
94%

Fogadj örökbe egy gyereket, nem egy gyermek él állami gondozásban.

Ne vedd magadra, de kit érdekel, hogy te gyereket szeretnél? Egy nő se fog csak azért szülni, mert te szeretnél. Akkor fog szülni, ha/amikor ő szeretne, annak a férfinak, akit megfelelőnek tart ehhez. Számtalan nő szeretne gyereket és családot, de úgy látszik nem veled. A válaszaid alapján megértem őket.

2022. jan. 4. 00:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!