Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyanról hogy egy pasi csak azért akar gyereket egy nőtől hogy összekapcsolja a nővel az életét és összeköltözzenek?! Járt így más is?!
Ismerkedés elején, a pasi sokszor rákérdez a gyerek témára, és hiába válaszolok neki hogy nem lényegében, mindig ez a válaszom. Csak azért is kitartóan rákérdez a pasi olyan 3 hét múlva mégegyszer. Már legalább 5x felhozta a gyerek témát, de nem értettem miért. És ma jutott eszembe, hogy a pasi eléggé szegény, gyakorlatilag semmije nincs, lakása sem volt soha, sem munkája.
És arra gondoltam mi van ha azért erőlteti a gyerek témát, mert ha megtörténne akkor összekötné magát velem és biztosított lenne a lakhatás stb... Hallottatok már ilyenről?
Hát azért ez így elég furcsa:D
Fordítva még van értelme sőt ennek érdekében tenni is lehet, de férfiként úgy gyereket "csinálni" hogy a másik nem akarja elég lehetetlen. Gumi, fogamzásgátló ha meg más nem akkor abortusz:D
Egy nőt nem tudom hogy kötne bárki magához egy gyerekkel. Férfiakat se sikerül magukhoz kötni, nem még nőket.
Szerintem ez kitaláció vagy valami rendkívül kicsi kisebbség aki így próbál bármit is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!