Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mennyit keressen minimum a jövendőbeli?
Tényleg egy minimum összeget jelöljetek meg, ami alatt már nem terveznétek vele.
Tudom, hogy ti nem ez alapján és 1000 fontosabb dolgot tudtok felsorolni, de most kifejezetten csak erre irányul a kérdés.
Férjem netto 140 ezret keres. Ehhez jön még kieg 50 ezer kb.
De abba a hónapba sem küldtem el, ahol tényleg csak 140-et hozott haza.
Részben miattam keres ennyit (ide költözött az én városomba, feladta a korábbi karrierjét, másrészt annyira specifikus a munkája, hogy itt csak egy nagyon stresszes állás lett volna, akkor dupla ennyit keresne, meg ez volt, ahol több a szabadideje, plusz változatosabb a munka is, mindig fejlődhet, mert nem robotmunka). Amikor kérdezte, hogy melyik állást fogadja el, én a kevesebbet keresőt javasoltam neki, mert nekem nem kell pénzben bizonyítania, hogy mekkora férfi. Feladta a korábbi életét miattam. A kettőnk keresetéből bőven megélünk még albiban is. Innentől csak egy harmónikus párkapcsolatra, életre vágytam vele és ennek egyik feltétele, hogy szeresse a munkáját. Dz meg van, és mindketten boldoguk vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!