Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mennyit keressen minimum a jövendőbeli?
Tényleg egy minimum összeget jelöljetek meg, ami alatt már nem terveznétek vele.
Tudom, hogy ti nem ez alapján és 1000 fontosabb dolgot tudtok felsorolni, de most kifejezetten csak erre irányul a kérdés.
Persze. Az én kereseten netto 400, ami lassuk be elég sz*r. Az övé 3x ennyi. Nem éri meg. Én tudnék ketszer ennyit keresni, de mivel szültem, ezért nem tudtam karriert epiteni. Nem is szeretnék. Imádok csaladanya lenni. Nem tudom elkéozelni, hogy én tartok el egy férfit....
Egy férfi amugy hogyan szoptat? (Komoly valaszt kérek)
Ahha. 14 óra munka után? Előtt? Vagy közben gondoltad?
Mert a 800 netto megkeresése, az alsó hangon ennyi munkával járna.
Nem a pénz...az idő!
Könyvelő vagyok. Amig szingli voltam, napi szinten járkáltam ügyfelekhez. És nem volt ritka, hogy este 10 fele csuktam le a gépet. Persze...14 óra mellé még fejegessek, ahha...hogyne.
Egy pasinak pl. nem kell ilyeneket csinálnia, ha otthon van a babával. Én tartom el, es még én fejegetek? Hogyne.
.... Ezért alakult igy ki, hogy a Nő otthon marad, a Nő kevesebbet dolgozik MUNKAHELYEN, de később ő hurcolja oviba iskolába a gyereket, ő marad otthon, ha beteg ..MERT JOBB, célravszetőbb!!!
Egyébként nem értelek, hogy neked ez miért fáj, én olyan férfire vágytam, aki eltart, míg én babázok, aki gondoskodik rólunk, szeret, tisztel, és a tenyerén hordoz. Te olyanra vágysz Nőben, aki eltart, hát keress akkor ilyet, de ne akard már megmondani, hogy másnak mi a jó.
Persze, hogy nőnek!....Hát látom. Ők lesznek a GYK.n az ilyesmit kérdezők.
Csak én ennél jobb sorsot szánok a gyerekemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!