Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyzet adott, miszerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyzet adott, miszerint amíg nem volt melóm, nem is akartam hazudozva hitegetni a jövendőbelim, hogy majd képes leszek eltartani a családot. * Hogyan oldottátok meg ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

* Most, hogy stabilnak minősülő (a mai világban) jövedelemmel rendelkezem, elkezdtem építeni a világom, nem a szülők nyakára, de most meg nincs időm meló után sehova se menni (5-kor kelek, 18:00 ra érek haza).

Ti hogy oldanátok meg (nemtől függetlenül) az ismerkedés dolgot?

28F

2018. dec. 17. 15:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Nőként úgy oldanám meg, hogy felmennék egy társkeresőre és válogatnék kedvemre. Férfiként meg sehogy nem oldom meg.
2018. dec. 17. 15:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Hétvégén nem érsz rá? Munka után esetleg?
2018. dec. 17. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
28%

Szólítsd meg azt a lányt, amelyik a krumplit süti.

32/f

2018. dec. 17. 15:59
 4/19 anonim ***** válasza:

18 után mit csinálsz mégis?

Én 6kor kelek,7-ig előkészülök a napra,aztán edzés 8:15-ig,megyek dolgozni 9:30-ra aztán ott vagyok 18:30-ig kb.

Utána mindenre jut idő,én nyilván a párommal foglalkozok,de mindere jut idő,sőt még ha 19 után végzek akkor is.

2018. dec. 17. 16:01
 5/19 A kérdező kommentje:

El tudom képzelni azt a nőt, akivel ledumálom épp a következő találkozót:

"Minden hétköznap este pár órát zombiként, vagy hétvégén találkozhatunk."

Átütő mondat lenne a kapcsolatépítés mentén...

Amúgy meg ezzel a mennyiségi együtt töltött idővel kb 10x annyi idő kideríteni egymás rigolyáit (kompatibilitási problémák megelőzése gyermekvállalás előtt).

Minőségi idő nélkül, miként lehet minőségi kapcsolatot építeni?

(mielőtt jön a kérdés, ma szabin vagyok :D)

2018. dec. 17. 16:13
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Miért lennél zombi ember?

Istenem fiatal vagy bazzeg.

Én miért nem vagyok zombi reggel 6-tól fent vagyok mindennap,és este 19 után érek haza melóból is valamikor akkor megyünk le ezdeni is a barátnőmmel.

Sose voltam zombi se fáradt.

Ez a mai fiatalság nincs bennük kraft egyáltalán.

31F

2018. dec. 17. 16:16
 7/19 A kérdező kommentje:
Mikor ismerted meg a barátnőd?
2018. dec. 17. 16:20
 8/19 anonim ***** válasza:
Tavaly,de én már évek óta rengeteget dolgozok,sőt most keveset is tavaly meg azelőtt este 21 után sőt 22 után is mentem haza utána edzésem volt vagy csajoztam,simán bírtam.
2018. dec. 17. 16:21
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönjük, hogy elmondtad Te milyen jó vagy, de ez nem válasz a kérdésemre.

Hol, és mikor volt időd megismerni a párod, ha későn értél haza...

Az első tlalkozásotok mikor (hétköznap-hétvége / du / este) és hol volt? Hol, és mikor találkoztál vele másodjára?

Fenntartani sokkal könnyebb egy jó kapcsolatot, mint megteremteni, belecsöppenni, stb... (ki hogy éli meg)

A létrehozásával kapcsolatban merült fel a kérdés bennem.

Ha már lenne valakim, akkor bőven elég lenne ez az idő, mert hazjövök, együtt vagyunk, építjük az életet, hétvégén programokat élünk át, ha van kedv, probléma nincs is!

A kapcsolat létrehozása sokkal több energiát (időt) igényel.

Fiatalként sokkal könnyebb volt, suli után a diákpénzből járkálni mindenhova, még az ország másik felére is utaztam, de akivel komolyan is el tudtam volna képzelni, azzal pont a diákságból fakadó kiszámíthatatlanság miatt nem vágtam bele...

A kérdésre fókuszáljunk kérlek!

2018. dec. 17. 16:26
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Online ismerkedtem elsősorban főleg,aztán hétvégén bulikban.

Úgy oldottam meg,hogy mindig mondtam akivel ismerkedek,hogy egy elfoglalt ember vagyok és nagyon későn tudunk találkozni,ha elfogadja okés ha nem akkor megyek tovább.

Mi sokáig online toltuk,aztán nyáron egyik hétvégén taliztunk Balatonnál,utána mivel vidéki felhoztam magamhoz.

Ismerkedj online meg hétvégén bulikban.

2018. dec. 17. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!