Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
Szerintem elég világos, hogy miért a jobb anyagi helyzetűek azok, akik nem akarnak gyereket: mert vannak jobb elfoglaltságok is.
A gyerekvállalás legmélyebb oka valóban a halálfélelem. Ezt is könnyebb többes számban kimondani, mint egyesben. (Mint a sok "mi férfiak ösztönlények vagyunk" vs "én Béla, ösztönlény vagyok".)
Az emberek nem a KIhalástól félnek, hanem a MEGhalástól. A gyerek az örök élet illúziója.
Ha az embereket valóban érdekelné a jövő, nem próbálnák magukat kihúzni a környezetvédelem alól, és nem mennyiségre, hanem minőségre mennének. Mennyivel jobb lenne fele ennyi magyar, de svájci színvonalon.
Azért, mert végre nem kötelező.
Én nő vagyok, aki nem akar gyereket. Régen nem dönthettem volna erről, most szerencsére dönthetek, több más nőtársammal egyetemben.
Azokban az országokban, ahol sok gyerek születik, ott se feltétlenül a nők akarnak annyi gyereket szülni... inkább csak nincs választásuk. A fogamzásgátlás ismeretlen és/vagy tilos és/vagy elérhetetlen számukra.
(Az meg nem igazán foglalkoztat, hogy mi lesz majd 500 évvel a halálom után a népesség vadidegen tagjaival.)
Azért nem akar tőled egy nő sem gyereket, mert valószínűleg egy csóró selejt vagy.
Arra bezzeg lenne eszed, hogy kihordjon egy nő gyereket és odaadja neked (mintha ez így működne...) Elárulom, ennek jobb helyeken 20M Ft körüli összeg az ára, és NINCS RÁ GARANCIA.
Neked mmennyi van?
Fú mennyi okos van itt!
Szerintem meg akarnak a nők gyereket
már megint az általánosítás azért hogy feszültséget lehessen kelteni.
Mi számít soknak? Azért mert neked 5 ismerősöd nem akar gyereket az még nem sok ... Mutass statisztikát, kimutatást, kutatást.
Ez csak a levegőbe halandzsázás.
Utálom a gyerekeket. Idegesítőek.
Nem kockáztatom az egészségem, életem, a testem szépségét szüléssel.
Nem akarok azért gürizni, hogy eltartsam, pénzeljem a gyereket.
A második gyereket (életképtelen apuka) szintén el kellene látni, vagy ha lelépett akkor pedig nevelhetem egyedül a fattyú kölykét mert mindig az anyára marad az "istenadta".
Ma is otthon ülnek mama hotelban 30 évesen is a "fiatalok" többsége. Sokan az anyjuk nyakára szülnek.. Tehát 20-30 év múlva nem hiszem hogy jobb lenne majd a helyzet. Még nagyobb csóróság, magasabb ingatlan árak lesznek. Tarthatnám, nevelhetném, pénzelhetném a "gyereket" amíg csak élek. Ez aztán rohadt nagy életcél.
Amúgy meg a gyerekhez egy férfi is kellene, ami manapság ritka. Minden munkatársam ingyenélő tehénnek nevezi a feleségét aki otthon van gyerekkel. Egyetlen nő van az életükben akit szeretnek, az anyucikájuk.
Fő a megbecsülés...
Ilyen tetveknek aztán érdemes szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!