Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet olyan nőt keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olyan nőt keresni, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Ha rögtön ismerkedés elején felhoznám, bolondnak néznének sokan, hiszen "már ebben gondolkodom". (Akik idősebben ismerkednek, talán azoknál nem olyan rossz ez, de én 24 vagyok)

Ha pedig elkezdünk járni és később barmolja szét ez a kapcsolatot, az sem túl optimális...

Megváltozni nem fog a véleményem, szar apa lennék :)

2021. nov. 11. 13:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
childfree csoportok, esemenyek. vagy tenyleg az elso par randin tisztazod ezt.
2021. nov. 11. 13:31
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
Egyébként gyerek nélkül MINDEN kapcsolat pár év alatt szarrá megy. Annyi a jó benne, hogy gond nélkül lehet mást keresni, nem kell egy 3. vagy akár 4. félnek sérülnie.
2021. nov. 11. 13:33
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
2: hulyesegeket beszelsz. emberek evtizedekig egyutt vannak gyerek nelkul, a lenyeg, hogy mindketten ugyanazt akarjak. ellenben sokan kisgyerekkel is elvalnak, sot, a terhes nojuket is elhagyjak.
2021. nov. 11. 13:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg korrekt, ha az elején felhozod. Ez egy nagyon lényeges döntés, mert nem igazán létezik kompromisszum - vagy van gyerek, vagy nincs.

Ha bolondnak néz, így járt. Ő hülyesége, te tisztességes voltál.

2021. nov. 11. 13:39
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanúgy, ahogy olyan nőt keresni, aki egy számodra nem kompromisszumképes feltételnek megfelel: Az első randikon tisztázod, melyek ezek (köztük azt, hogy nem szeretnél gyereket).
2021. nov. 11. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen nő vagyok, csak idősebb nálad pár évvel.
2021. nov. 11. 13:54
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Facebookon van egy csoport, gyermekmentes övezet a neve, tele hasonló gondolkodásúakkal, elég jó a csoport.
2021. nov. 11. 14:09
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is első randin, vagy még előtte el kell ezt mondani. Bár engem ezért folyamat lepontoznak, de szerintem első randin kéne egy listát adni, mondjuk 5 pont, amiből nem tudok engedni, és fel lehetne sorolni bármit. Kötelező heti anyóslátogatások, szeretetnyelv, énidő igény, szexuális igények, akármi. Ha tetszik, mehet, ha nem, akkor marad a kézfogás, nem kell mindenkivel szexelni.
2021. nov. 11. 14:10
 9/22 anonim ***** válasza:
18%

24 évesen szinte senki nem akar gyereket.

Nem lehet ezt ilyen korán lefixálni. Lehet hogy a csaj belemegy így a dologba, nem akar gyereket, te meg majd később akarsz. Na, akkor mi lesz?

És még valami, az ilyenek akarnak majd 40 felé pánikszerűen kölyköt, amikor már kutya se akarna tőle.

Tudom, le leszek pontozva, de sajnos így 50 felé igencsak reálisan látom a korosztályok helyzetét.

Igen, elvétve akad gyerekmentes pár, jól el is vannak kettecskén évtizedekig, de azért mégiscsak ez a ritkább.

2021. nov. 11. 14:15
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem jó a gyermekmentes övezet oldal. Követtem, mert én is gyerekmentes vagyok, de alig várták állandóan, hogy lehessen kommentelni valami félig odaillőre, hogy "akkó' le kell nyelni", "akkó' megy seggbe".
2021. nov. 11. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!