Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyan nőt keresni, aki nem akar gyereket?
Ha rögtön ismerkedés elején felhoznám, bolondnak néznének sokan, hiszen "már ebben gondolkodom". (Akik idősebben ismerkednek, talán azoknál nem olyan rossz ez, de én 24 vagyok)
Ha pedig elkezdünk járni és később barmolja szét ez a kapcsolatot, az sem túl optimális...
Megváltozni nem fog a véleményem, szar apa lennék :)
Nehezen.
De akkor is jobb ha a legelején ezt tisztázod.
Egyébként meg, sok nővel előfordul, hogy változik erről a véleménye, eleinte nem akar, sőt utálja rosszul van a gondolatától is. Szóval Nem akar ő sem.
Aztán.....telnek az évek és úgy érzi a kapcsolata jó, a lakhely jó, és talán még is szeretne gyereket, mert minden tökéletesen adott egy gyerekhez.
Vagy van akinél előjön ezaz ösztön.
Aztán...emiatt a kapcsolat véget ér, lehet, hogy egy 6-7-8 éves kapcsolat megy tönkre emiatt és válnak el útjaik.....Én így jártam. Nem akartak nem akartak, aztán pár év múlva még is...én viszont nem.
Márpedig az első randik egyikén érdemes felhozni. Ha bolondnak néz, nem a te hibád, te csak korrekt és őszinte voltál.
(Üdv., egy nő aki nem akar gyereket, és így oldotta meg a párjával)
Vagy egyenesen rákérdezel és elmagyarázod miért, vagy például megkérdezed, hogy ideálisan hogyan élné le az életét, ekkor megtudhatod, hogy akar-e családot is vagy nem. Vagy valamilyen más módon a gyerekekrõl kezdtek beszélgetni, és ekkor megkérdezheted, hogy õ hogyan vélekedik róluk!
Én se akarok amúgy gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!