Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet olyan nőt keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olyan nőt keresni, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Ha rögtön ismerkedés elején felhoznám, bolondnak néznének sokan, hiszen "már ebben gondolkodom". (Akik idősebben ismerkednek, talán azoknál nem olyan rossz ez, de én 24 vagyok)

Ha pedig elkezdünk járni és később barmolja szét ez a kapcsolatot, az sem túl optimális...

Megváltozni nem fog a véleményem, szar apa lennék :)

2021. nov. 11. 13:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
85%

Érdemes előre közölni. Én sem akarok gyereket, de nem látszik rajtam, egyrészt mert nem utálom őket, csak szimplán nem akarok, másrészt meg nem akarom önként kinyilatkoztatni, mert nem akarom, hogy mindenki ezzel basztasson. Szóval a legegyszerűbb, ha az ismerkedés elején kijelented, hogy nem gondolkodsz családalapításban.

Ami esetleg még erre utalhat, ha egy nő amolyan elfoglalt. Ha magasan képzett, sportos életet él és ambiciózus, valószínűleg nem gyerekcsinálásra van berendezkedve. Nyilván ez nem a legjobb szűrő, de azt tapasztaltam, hogy azok a nők, akiknek fontos a saját teljesítményük, nem igazán akarnak elmenni babázni.

2021. nov. 11. 19:02
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak haragudni, ha első randin felhozod, hiszen ha neki is ugyanolyan lényeges kérdés, hogy ne legyen gyerek, akkor csak örülni fog, hogy hamar szóba került. Én is első randin megbeszélem ezt.
2021. nov. 11. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!