Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Tudják, hogy ha az egész világtörténelemben így gondolkodtak volna az emberek, akkor már rég nem lenne emberiség? Nagyon egyedülálló a mostani, sosem volt ilyen jólét, mégis kihalunk, de a szegény országokban szaporodnak.
2022. jan. 3. 23:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
20%
Érdekes, hogy itt arra panaszkodnak a nők, hogy a férfiak mind lelépnek és nem fizetik nekik a pénzt. De amikor valaki (pl a kérdező is) felajánlja, hogy elviszi a gyereket és ő fogja eltartani akkor meg megy a hiszti, hogy ők asztán nem adják oda senkinek sem! Max 20 millióért! 🤣
2022. jan. 4. 16:16
 92/116 anonim ***** válasza:
86%

91-es, amúgy érted is, amin röhögsz? Akinek a férje lelép és otthagyja a gyerekkel, az nem fogja lepasszolni az akart gyerekét egy idegen faszinak, aki meg nem akar gyereket, nem lesz inkubátor, meg ezek szerint szoptató gép.

Két totál külön embercsoportról van szó.

Vállaltunk egy gyereket, miért lépsz le vs nem akarom ezt a gyereket

2022. jan. 4. 16:20
 93/116 anonim ***** válasza:
79%

Az megfordult esetleg a fejedben, hogy a két dolgot nem ugyanaz a nő írja?

Múltkor láttam egy kérdést hogy "szereted-e a paradicsomot", érdekes egyszer azt írták hogy igen, a másik kommentben meg már nem!!! Mik vannak????

2022. jan. 4. 16:20
 94/116 anonim ***** válasza:
93%

Arról nem is beszélve, hogy van aki nem akar se egyedülálló anyuka lenni, se örökbeadni nem akarná a gyerekét.

Akik szeretnének gyereket, azoknak a legnagyobb része úgy képzeli el, hogy a párjukkal közösen nevelik fel. Nem tudom ezen mi olyan fura...

2022. jan. 4. 16:30
 95/116 A kérdező kommentje:
90: talán nem tetvekkel kellene összejönni...
2022. jan. 4. 16:31
 96/116 anonim ***** válasza:
86%
A legnagyobb tetvek azok szoktak lenni, akik évekig sírnak, hogy nem jut nekik nő, amiért jófiúk, aztán amikor valaki megszánja őket, kinyílik a csipájuk, hogy "hátha jöhet össze jobb is, ha egy ilyen átlag alatti összejött"...
2022. jan. 4. 16:38
 97/116 A kérdező kommentje:
96: Nekem még nem volt ilyen. sőt, épp hogy inkább benne maradtam a rossz kapcsolatban is, mert legalább volt valakim. Ajándékba azt kaptam, hogy az exem csalt meg.
2022. jan. 4. 16:40
 98/116 anonim ***** válasza:
87%

Szar kapcsolatban, szar társtól nem is értem mit vártál?

2022. jan. 4. 16:47
 99/116 A kérdező kommentje:
98: az exem feminista volt, számára a férfiak voltak a gonoszok, és még mindig azok. Végül is elégtétel volt, hogy kiderült, lám-lám, a nők sem jobbak a férfiaknál, ha hűtlenségről van szó.
2022. jan. 4. 17:10
 100/116 anonim ***** válasza:
3%

Tévedés. A nők valójában soha semmiről nem tehetnek. Ők ártatlan makulátlan angyalkák. Viszont minden földi rossz a férfiaktól ered, a gonoszság a férfiak kizárólagos velejáró bűne.

Aki ezt a tényt megkérdőjelezi az egy férfisoviniszta nőgyűlölő incel. Akihez képest Adolf Hitler óvodás csínytevő sem volt.

Azt kell mondjam neked kérdező, hogy te (meg én is, mivel én vagyok az antropológiás válaszokat író felhasználó) rosszabbak vagyunk Osama bin Ladentől is emiatt. Ő ártatlan volt hozzánk képest.

2022. jan. 5. 00:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!