Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
91-es, amúgy érted is, amin röhögsz? Akinek a férje lelép és otthagyja a gyerekkel, az nem fogja lepasszolni az akart gyerekét egy idegen faszinak, aki meg nem akar gyereket, nem lesz inkubátor, meg ezek szerint szoptató gép.
Két totál külön embercsoportról van szó.
Vállaltunk egy gyereket, miért lépsz le vs nem akarom ezt a gyereket
Az megfordult esetleg a fejedben, hogy a két dolgot nem ugyanaz a nő írja?
Múltkor láttam egy kérdést hogy "szereted-e a paradicsomot", érdekes egyszer azt írták hogy igen, a másik kommentben meg már nem!!! Mik vannak????
Arról nem is beszélve, hogy van aki nem akar se egyedülálló anyuka lenni, se örökbeadni nem akarná a gyerekét.
Akik szeretnének gyereket, azoknak a legnagyobb része úgy képzeli el, hogy a párjukkal közösen nevelik fel. Nem tudom ezen mi olyan fura...
Szar kapcsolatban, szar társtól nem is értem mit vártál?
Tévedés. A nők valójában soha semmiről nem tehetnek. Ők ártatlan makulátlan angyalkák. Viszont minden földi rossz a férfiaktól ered, a gonoszság a férfiak kizárólagos velejáró bűne.
Aki ezt a tényt megkérdőjelezi az egy férfisoviniszta nőgyűlölő incel. Akihez képest Adolf Hitler óvodás csínytevő sem volt.
Azt kell mondjam neked kérdező, hogy te (meg én is, mivel én vagyok az antropológiás válaszokat író felhasználó) rosszabbak vagyunk Osama bin Ladentől is emiatt. Ő ártatlan volt hozzánk képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!