Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
1: 2 exem, unokatesóim, másik unokatesóm felesége, sok volt kolléganőm. Persze van köztük fiatal, meg biztos lehet szülni 40 évesen is, ha sikerül teherbe esni, ha nem, akkor meg beültetés után biztos jó lesz 60 évesnek lenni, mikor a gyerek leérettségizik, és akkor még csak egy gyerekről beszélünk.
2: épp az az intelligencia, hogy nem védekeznek ellene, de ha te ilyen halálpárti vagy, akkor hajrá, jó kihalást
3: nem az őskorig nyúlok vissza, nagyszüleim a 60-as, 70-es években hitelt vettek fel azért (nem tudom pontosan, mikor), hogy szüleim korosztálya tudjon iskolába járni. Gondolom elfogy a fizu de 2 évig fizetni kell az új, nagyon fontos okostelefon havi törlesztőjét. A jólét a boltok polcát jelenti, hogy nincs éhezés, megnéznélek a középkorban, mikor csak akkor tudtál enni, ha sütöttél magadnak kenyeret, már ha volt liszted.
5 Az nem jólét, mindent meg lehet venni ezen a világon, de jóformán az emberek 95%-ának a minimumon kívül semmire nem telik.Sokaknak még a minimumra sem.
Már nem az a világ van, mint 50 évvel ezelőtt.
Nekem ne magyarázz az élet nehézségeiről, mert állítom te az én nehézségeim felét sem bírtad volna el.Épeszű ember nem a nélkülözést és a középkori életszínvonalat tartja a gyermekei számára ideális jövőnek.A mai világban senki nem lesz a gyerekeidből ilyen hozzáállással.
Én mint férfi azt mondom jól teszik.
Éljenek
Én se szeretnék gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!