Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Tudják, hogy ha az egész világtörténelemben így gondolkodtak volna az emberek, akkor már rég nem lenne emberiség? Nagyon egyedülálló a mostani, sosem volt ilyen jólét, mégis kihalunk, de a szegény országokban szaporodnak.
2022. jan. 3. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/116 anonim ***** válasza:
25%
mutasd hol vannak ezek a nok
2022. jan. 3. 23:17
 2/116 anonim ***** válasza:
83%
Az emberiség nem fog kihalni, mert az olyan "remek" helyeken sajnos még mindig kötelező vagy nincs elég intelligenciájuk védekezni ellene, mint India, Afrika primitívebb részei, kommunista országok és az arab régió (most épp Irán tiltja be az óvszert(?) talán) meg a latinok akik vallásilag elég őrültek, meg hát a "temperamentum".
2022. jan. 3. 23:17
 3/116 anonim ***** válasza:
99%
Mert akkora jólét van, hogy két átlag bérből, albérletben élve gyereket vállalva 15-én elfogy a fizetés.
2022. jan. 3. 23:21
 4/116 anonim ***** válasza:
83%
mert kevés a férfiak fizetése a gyerekhez
2022. jan. 3. 23:28
 5/116 A kérdező kommentje:

1: 2 exem, unokatesóim, másik unokatesóm felesége, sok volt kolléganőm. Persze van köztük fiatal, meg biztos lehet szülni 40 évesen is, ha sikerül teherbe esni, ha nem, akkor meg beültetés után biztos jó lesz 60 évesnek lenni, mikor a gyerek leérettségizik, és akkor még csak egy gyerekről beszélünk.

2: épp az az intelligencia, hogy nem védekeznek ellene, de ha te ilyen halálpárti vagy, akkor hajrá, jó kihalást

3: nem az őskorig nyúlok vissza, nagyszüleim a 60-as, 70-es években hitelt vettek fel azért (nem tudom pontosan, mikor), hogy szüleim korosztálya tudjon iskolába járni. Gondolom elfogy a fizu de 2 évig fizetni kell az új, nagyon fontos okostelefon havi törlesztőjét. A jólét a boltok polcát jelenti, hogy nincs éhezés, megnéznélek a középkorban, mikor csak akkor tudtál enni, ha sütöttél magadnak kenyeret, már ha volt liszted.

2022. jan. 3. 23:30
 6/116 anonim ***** válasza:
88%
Sose élt még ennyi ember a földön, mint most, te nagyon értelmes kérdező.
2022. jan. 3. 23:35
 7/116 A kérdező kommentje:
6: te nagyon értelmes válaszoló, a 80-as évek eleje óta csökken a lakosság Magyarországon, évente 40 ezerrel. 93 ezer gyerek sem születik évente, 100 ezer utoljára 1997-ben.
2022. jan. 3. 23:37
 8/116 anonim ***** válasza:
54%
engem bezzeg minden nosteny apava akar tenni. meg jo h resen vok
2022. jan. 3. 23:38
 9/116 anonim ***** válasza:
89%

5 Az nem jólét, mindent meg lehet venni ezen a világon, de jóformán az emberek 95%-ának a minimumon kívül semmire nem telik.Sokaknak még a minimumra sem.

Már nem az a világ van, mint 50 évvel ezelőtt.

Nekem ne magyarázz az élet nehézségeiről, mert állítom te az én nehézségeim felét sem bírtad volna el.Épeszű ember nem a nélkülözést és a középkori életszínvonalat tartja a gyermekei számára ideális jövőnek.A mai világban senki nem lesz a gyerekeidből ilyen hozzáállással.

2022. jan. 3. 23:38
 10/116 anonim ***** válasza:
85%

Én mint férfi azt mondom jól teszik.

Éljenek

Én se szeretnék gyereket

2022. jan. 3. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!