Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
*van bőven példa a felelőtlenségre
Bocsánat, elírtam.
Tekintve, hogy születik évente vagy 90 ezer gyerek itthon, nem lehet azt mondani, hogy a nők nem akarnak gyereket.
Az én kisfiam is idén született, és normális ember a férjem. Az elmúlt pár évben még igazi bébibumm volt körülöttem - nyilván, mert pont abba a korban értem-, de megjegyzem, ha pl. visszatekintek az egykori általános és középiskolás osztályaimra, a legtöbb nőnek(most lettünk 30-asok) van gyereke, a férfiaknak meg csak hébe-hóba.
De statisztikailag is sokkal több a gyermektelen férfi, mint gyermektelen nő, és általában a pasika panaszkodnak még mindig, hogy nem akarnak gyereker, húzzák az időt, nem a nőkre.
Ellenkezőleg, Kérdező, leginkább a nők akarnak gyereket. Már a családban beléjük nevelik, hogy a gyerek a biztonság záloga, ezért mindenáron keresztül is viszik. Ezért van annyi egyedülálló anya, mert még mindig ebben hisznek. És ne gyertek megint azzal, hogy a férfi miért nem húzott gumit, azért ez sokkal bonyolultabb ennél. Emberi kapcsolatokat és azok csődjét nem lehet kívülről megítélni, és alapállásból a férfit hibáztatni.
Jöhet a lepontozás 0-ra.
N
Egyébként, az átlag magyar ember nem tud két fizetésből tartósan albérletet, rezsit fizetni+két gyereket eltartani, meg fizetni az egyéb felmerülő dolgokat.
Ideiglenesen igen, de mikor jönnek a problémák, egyikük mondjuk munkanélküli lesz vagy elromlanak a háztartási eszközök és újat kell venni, akkor egyből nem tudják fizetni az albérletet.
Amúgy igen, minek vállaljon egy nő gyereket, ha után 70% valószínűséggel úgyis egyedül marad vele. Tudom, olyan pasit kell választani.
De hol vannak az olyan pasik? Merthogy a férfiak nagy része elvált, ergo ezek szerint kb. csak a maradék lenne megfelelő apának, ha csak nekik szülnének a nők, nemigen lenne ennyi szaporulat sem :D
Nincs pénz gyerekre
A ffiak pedig nem családfenntartók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!