Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Tudják, hogy ha az egész világtörténelemben így gondolkodtak volna az emberek, akkor már rég nem lenne emberiség? Nagyon egyedülálló a mostani, sosem volt ilyen jólét, mégis kihalunk, de a szegény országokban szaporodnak.
2022. jan. 3. 23:15
 71/116 anonim ***** válasza:

*van bőven példa a felelőtlenségre

Bocsánat, elírtam.

2022. jan. 4. 07:50
 72/116 anonim ***** válasza:
95%
Engem alapjában véve nem zavarna az ország népességének csökkenése. HA! Elvinnék innen az összes cigányt meg idegen kultúrát, húznánk egy hatalmas kerítést magunk köré, és egy fehér civilizáció lennénk. Nem azért vagyunk élhetetlen ország, mert nem dolgozunk vagy adózunk eleget. Azért vagyunk élhetetlen ország, mert csicskák vagyunk, akik csak eltartják a sok cigányt, és rabszolgákat gyártunk a külföldi cégek számára.
2022. jan. 4. 08:01
 73/116 anonim ***** válasza:
3%
Valaki itt tökéletesen leírta: az európai fehérek a természet törvényei értelmében életképtelenné váltak. A természet majd gondoskodik arról, hogy elhulljunk. Szaporodó sötétek, népességcsere, fogyó fehér társadalom.
2022. jan. 4. 08:02
 74/116 anonim ***** válasza:
2%
A kommunista-liberális-feminista propaganda miatt, amivel mossák az agyukat.
2022. jan. 4. 08:07
 75/116 anonim ***** válasza:
91%

Tekintve, hogy születik évente vagy 90 ezer gyerek itthon, nem lehet azt mondani, hogy a nők nem akarnak gyereket.

Az én kisfiam is idén született, és normális ember a férjem. Az elmúlt pár évben még igazi bébibumm volt körülöttem - nyilván, mert pont abba a korban értem-, de megjegyzem, ha pl. visszatekintek az egykori általános és középiskolás osztályaimra, a legtöbb nőnek(most lettünk 30-asok) van gyereke, a férfiaknak meg csak hébe-hóba.

De statisztikailag is sokkal több a gyermektelen férfi, mint gyermektelen nő, és általában a pasika panaszkodnak még mindig, hogy nem akarnak gyereker, húzzák az időt, nem a nőkre.

2022. jan. 4. 08:09
 76/116 anonim ***** válasza:
3%
És annak a szaporulatnak hány százaléka tiszta magyar és hány százaléka "eltérő kultúra"? Azért nem mindegy!
2022. jan. 4. 08:11
 77/116 anonim ***** válasza:
91%

Ellenkezőleg, Kérdező, leginkább a nők akarnak gyereket. Már a családban beléjük nevelik, hogy a gyerek a biztonság záloga, ezért mindenáron keresztül is viszik. Ezért van annyi egyedülálló anya, mert még mindig ebben hisznek. És ne gyertek megint azzal, hogy a férfi miért nem húzott gumit, azért ez sokkal bonyolultabb ennél. Emberi kapcsolatokat és azok csődjét nem lehet kívülről megítélni, és alapállásból a férfit hibáztatni.

Jöhet a lepontozás 0-ra.

N

2022. jan. 4. 08:15
 78/116 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként, az átlag magyar ember nem tud két fizetésből tartósan albérletet, rezsit fizetni+két gyereket eltartani, meg fizetni az egyéb felmerülő dolgokat.

Ideiglenesen igen, de mikor jönnek a problémák, egyikük mondjuk munkanélküli lesz vagy elromlanak a háztartási eszközök és újat kell venni, akkor egyből nem tudják fizetni az albérletet.

2022. jan. 4. 08:18
 79/116 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy igen, minek vállaljon egy nő gyereket, ha után 70% valószínűséggel úgyis egyedül marad vele. Tudom, olyan pasit kell választani.

De hol vannak az olyan pasik? Merthogy a férfiak nagy része elvált, ergo ezek szerint kb. csak a maradék lenne megfelelő apának, ha csak nekik szülnének a nők, nemigen lenne ennyi szaporulat sem :D

2022. jan. 4. 08:20
 80/116 anonim ***** válasza:
92%

Nincs pénz gyerekre

A ffiak pedig nem családfenntartók.

2022. jan. 4. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!