Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
Erre értettem a kihalunk-ot:
30 év múlva eltűnik 1.5 millió+ ember. Nyugdíjat majd fizeti valaki
Te még komolyan azt hiszed, hogy fogunk nyugdíjat kapni 30+ év múlva? Valami álomvilágban élsz? ALAP, hogy az ember magának takarékoskodik.
(Eleve, ha nem vállalok gyereket, akkor a gyereknevelés költségeit félre tudom tenni magamnak későbbre, ami egy szép összeg.)
Mi az hogy a nők? Egy gyerekhez még mindig két ember kell, nem pedig csak a nő...
A másik: Lehet több nő szülne, ha lenne normális pasi akinek lehetne! Ehhez képest mi történik? Gyerek után jön a válás, a válás után pedig le se szarja a gyerekét a kedves apuka, az anyuka pedig szenved a gyerekkel... Legalábbis az én környezetben ez van.
Harmadik: Talán el kellene gondolkodni azon, hogy vajon miért nem akar neked egy nő sem szülni? Lehet hogy szépen hangzik az "én minden házimunkát megcsinálok" szöveg, de az írásodból süt le, hogy nálad a nőnek kuss a neve otthon. Ilyennek nemhogy nem szülök, de még csak arra sem méltatom hogy szóba álljak vele.
Negyedik: Neked csak a gyerek a lényeg, de belegondoltál valaha is a párod helyzetébe? Lehet van álma, vágya, amit szeretne megvalósítani és jelenleg nem fér bele abba egy gyerek! Úgy tűnik, te ebben rohadtul nem vagy partner, abszolút nem támogatnád ezekben, akkor mi értelme lenne veled maradnia?
Persze, ezeken kívül nagyon sok minden miatt nem szül egy nő, de ez legyen minden nő magánügye! Tök mindegy ki mi miatt nem akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!