Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nő, aki nem akar gyereket?
Most már világos mit értettem az alatt, hogy "hagyd a magyar nőket" ?
Azt tanácsolom, tanulj nyelveket. Utazz, de ne úgy mint a magyar nők, akik csak az instára kidobott fotók miatt turistáskodnak ilyen felhájpolt helyekre. Hanem ilyen kulturális utazás, ahol emberekkel beszélsz és ismerkedsz, hogy megismerd a világnézetüket és gondolkodásmódjukat. Ezt csináltam én is amikor Afrikában voltam, megkérdeztem hova szoktak menni a turisták, és azokat a helyeket messziről elkerültem, mindig olyan helyekre mentem amik minél szegényebbek és lepukkattabbak voltak, ahol rajtam kívül mindenki más helybeli volt. Így belülről ismertem meg őket.
Szóval tanulmányozza kulturákat, légy nyitott, olvass sokat, ismerj meg másféle embereket is. Ha akarsz akár még egy mecsetet is meglátogathatsz, ne aggódj szívesen fognak látni. Ja és még valami... Nyelvek, nyelvek és nyelveket tanulni. Ezt nem lehet Magyarországon eléggé kihangsúlyozni.
A magyar nőket meg hagyd a fenébe...különben is... Ki fogja majd örökbe fogadni azt a rengeteg macsekot meg kutyust? Na erre jók lesznek majd a magyar nők amikor megkeseredett meddő negyvenévesen nem kellenek majd senkinek sem és elhíznak. Legalább másnak okoznak örömöt, még ha azok macsekok és kutyuskák is 🐱🐈🐈⬛🐕🐶
60: És ha leköltöznél Taktaszadára? Biztosan találnál egy cigánylányt, bár én úgy látom, ők sem jókedvükben szülnek, hanem mert nincs pénzük patikára.
Vagy mert más öröm nincs az életükben, csak a gyerek. (És ez a jobbik verzió, mert pl. Afrikéban meg azért, mert nem a nő dönt a saját testéről!)
De neked az a világkép, észjárás nem felelne meg és az ottani életkörülmények sem.
Nekem az a problémám egy-két érvvel, hogy tényleg nem magyarázza globális szinten, hogy miért a jóléti államok középosztálya és leggazdagabbjai szaporodnak legkevésbé.
Pl. Ahogy a kérdező mondta: szörnyű hely az ország rosszul élünk, de aki nálunk rosszabbul él, az miért szül akkor?
Vagy egyedül nevelem a gyerekem, nem vállalnék többet, mikor apuka lelép - de Svédországban, Szlovéniában is csökken a népességszám, pedig ott váltott felügyelet van.
És ezzel nem azt mondom, hogy nem igaz, hogy te ezért nem szülsz, de társadalmilag nem lehet ez az oka.
A nem találtam időben párt verziót pl. nem tudom cáfolni, az akár jogos is lehet.
Ez nem igaz , nekem örökké szülni akartak. Egyszer belementem az unszolására itt a gyerek, ordít vele egész nap visszhangzik a ház tőle, szeretet jeléül édességgel tömi, és mindenkit arra tart hogy az O anyai mivoltát meg tudja valositani, miközben képtelen a gyerek nevelésre is.
Hát, én férfiként nem támogatom ezt a gyerek dolgot.
"de társadalmilag nem lehet ez az oka."
Magyar viszonylatban írtam, külföld ismeretlen számomra. Nálunk még mindig túl sok apuka lép le vissza sem nézve, hogy ez ne lehetne egy ok pl.
A szegény réteg meg azért szaporodik, mert szarnak a fogamzásgátlásra," ellenkezik a vallásukkal "a használatuk, biztos megélhetésnek tartják a segélyeket, nincs mivel végiggondolni, hogy ez mennyire nem így van.
Ezért nem szülnek:
www.ingatlan.com
Nincs hova. Nincs mire. Nincs kinek. Nincs miből. A cigányoknak lehet elfogadható a semmire szülés (lásd Szelim, a 19 éves anyja negyedik gyereke), de a magyaroknak nem. Ezért fogunk kihalni.
Az a baj, hogy nemcsak a cigányok sajátossága a semmire szülés. Nem akarom védeni őket, mert tényleg nem bírom a 98%-kát a fajtájuknak, de sajnos a fehéreknél is van bőven példa a felelősségre.
Saját volt kollégám is egy élő példa. 9 gyerek a semmire, és ki is jelentette, hogy a családi pótlék miatt csináltak ennyi gyereket. Az, hogy milyen körülmények közé, az lényegtelen volt számukra. És az asszonynak még volt mellette több abortusza is. És ők nem cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!