Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.

Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?

2021. nov. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
2%
Az én apai ösztönömmel nincs gond, szeretem a gyerekeket.
2021. dec. 4. 21:42
 82/86 anonim ***** válasza:
96%
Nem ezt kérdeztem, hanem hogy miért csak a nőket ekézed?
2021. dec. 4. 21:44
 83/86 anonim ***** válasza:
7%

"Fel nem foghatom miért van némely ember fejében a mai napig az, hogy csak azért mert valaki puncival a lába között született, automatikusan szeretnie kell a gyerekeket.."

Ugyan én a szabad gondolkodással veletek értek egyet (gyerekantiimádók😉), de hatalmasat szórakozok a vergődéseiteken😆😆😂

Nem kötelező tehát szeretni őket, de azért elmagyarázom miért varják el tőletek nőktől.

Tudjátok létezik olyan hogy anyaság, és ti elvileg képesek is vagytok rá hogy azok legyetek (többnyire)

Namost ahhoz hogy az utódot ne fojtsátok meg rövid úton a tengernyi általuk okozott stressz miatt, ahhoz szeretni kell a gyerekeket. Persze ti sosem szeretnétek (nincs is ezzel baj szerintem) gyereket vállalni, de mivel ti is képesek lennétek szülni ilyet, ezért van némi rögzült elvárás hogy szeressétek ti is, hogy ha véletlenül becsúszik egy, akkor ne fojtsátok meg az említettek szerint.

Na most én nem értek egyet ezzel, mert manapság már megoldható a nem kívánt terhesség, de eredendően a sok társadalmi patrióta nagyon is elvárná ezt a dolgot, a szaporodás jegyében. Szerintem pedig aki nem akar szaporodni, az ne is szaporodjon, mert jót nem tesz vele.

2021. dec. 4. 21:47
 84/86 anonim ***** válasza:
97%

És te arról hallottál-e már, hogy baromira nincs meg mindenkiben az a bizonyos "anyai ösztön"? Na és arról, hogy olyan, hogy anyai ösztön valójában nem létezik? Ez ugyanis téves kifejezés, amely rengeteg elvárást (sokszor irreálist) támaszt a nők felé. Olvass egy kicsit utána a témának, mielőtt baromságokkal dobálózol.

Én első körben NŐ vagyok és csak azért, mert tudnék (de nem fogok) szülni, nem jelenti hogy automatikusan fellelhető bennem az ún. "anyai ösztön", sőt sokszor azok sem érzik, akik tudatosan vágytak és szültek gyereket!

".... hogy ha véletlenül becsúszik egy, akkor ne fojtsátok meg az említettek szerint."

Ha véletlen becsúszik egy, akkor elmegyek szépen abortuszra, véletlenül sem tartom meg. Innentől történet vége. Lehet újdonságot mondtam ezzel, de létezik egy meglehetősen hatásos módszer a véletlen/nem kívántan bekövetkezett terhességek ellen, úgy hívják: abortusz. Vagyis nem, pontosítok: a védekezés, az az elsődleges és hatékony megoldás, de ha az bármilyen okból csődöt mond, akkor még mindig ott a lehetőség mindenki számára az abortuszra. Az meg abszolút nonszensz elvárás, hogy hát szeresse minden nő a gyerekeket, mert akár be is csúszhat egy neki is. Hát nem, aki nem akar gyereket, annak bizony nem is lesz, mert tesz ellene.

2021. dec. 4. 22:08
 85/86 anonim ***** válasza:
2%

"Ha véletlen becsúszik egy, akkor elmegyek szépen abortuszra, véletlenül sem tartom meg. Innentől történet vége"

Megkímélhetted volna magadat a felesleges petyegéstől, ha van egy pici türelmed végigolvasni azt amit írok. De hát nem csak a gyerekekre nincs türelmed. De attól még ajánlom neked hogy olvasd is el rendesen amire válaszolsz, és akkor nem ismétled el amit én is állítok

2021. dec. 4. 22:21
 86/86 anonim ***** válasza:
94%
85# ne vitázz ezzel, nem éri meg.. Csak magadat hergeled vele..
2021. dec. 4. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!